[b3/b4] Gadzet - owiewki na szyby boczne ?
[b3/b4] Gadzet - owiewki na szyby boczne ?
witam. myslałem zeby zamontowac owiewki na okna ale nie wiem jak to bedzie wyglądało czy nie za bardzo oszpeci całej sylwetki tego cuda. moze ktoś u siebie montował i jest w stanie powiedziec jak to wygląda albo jakies zdjecia ??
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 14:34 przez msanchez, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kosmos13ar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kosmos13ar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja osobiście jestem z nich zadowolony jak okno mam uchylone w czasie deszczu nie pada do środka czy też w czasie pracy spryskiwaczy dobra cyrkulacja powietrza nawet gdy działa ogrzewanie powietrze z dworu nie wlatuje same plusy +++
dodaje link do zdjęć moich
pozdrawiam
http://Kosmos13ar.fotosik.pl/albumy/142739.html
[ Dodano: 2007-03-03, 07:11 ]
ps.jeśli ci w czymś pomogłem to kliknij na pomógł
dodaje link do zdjęć moich
pozdrawiam
http://Kosmos13ar.fotosik.pl/albumy/142739.html
[ Dodano: 2007-03-03, 07:11 ]
ps.jeśli ci w czymś pomogłem to kliknij na pomógł
- Kosmos13ar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zawsze lepiej niz te nie szczesne spojlery itp. rzeczy... ;] mi tam nie przeszkadza ,bo szyb nie otwieram... .zgredek27 pisze:Dokladnie tak, obojetne czy zima czy lato wystarczy troche wody na dachu i wszystko leje sie do srodka. U mnie sa zamontowane owiewki..no mozna sie przyzwyczaic do tego na czarnym aucie nie rzucaja sie bardzo w oczy 8-)
Napewno na + jesli chodzi o jazde podczas deszczu itp
Ja mam z przodu i z tyłu, jest to bardzo przydatne. Tak jak koledzy pisali przeciw wlatywaniu wody do środka w czasie deszczy itp., natomiast jest jeszcze jeden plus, jak się jedzie większą prędkością i z tyłu ktoś siedzi to mu na łeb nie wieje, a jak ktoś man dzieciaki, to powinien wiedzieć, że w lato dzieciaki lubią choć z uchyloną szybką jechać, a jak masz takie owiewki to się nie cykasz o swoje maleństwa, że je przewieje i będziesz musiał lekarza z nimi odwiedzać. Ja sobie chwalę i to bardzo. Polecam.
Kolego nic ci sie nie stanie z sylwetką,ja założyłem u siebie i proszę
Wszystko pięknie jedziesz,deszcz nie deszcz uchylasz i jest dobrze
co do rozciagniecia uszczelek to nic z nimi nie zrobisz za dużo..
na klej.? hmm.. po co jak przy owiewkach masz tasme specjalną? chyba ze z biegiem lat cos ci sie bedzie działo..
Wszystko pięknie jedziesz,deszcz nie deszcz uchylasz i jest dobrze
co do rozciagniecia uszczelek to nic z nimi nie zrobisz za dużo..
na klej.? hmm.. po co jak przy owiewkach masz tasme specjalną? chyba ze z biegiem lat cos ci sie bedzie działo..