Moje B4 2,6 V6 Quattro Avant
-
- Forum Audi 80
Zadbana to dopiero będzie <ok>pilocik69 pisze:Wyglada na zadbana bestje <ok>
emblemat to groszowe sprawy, AC/BC też da się dorezać i warto bo fajna zabawka :mrgreen:IC69 pisze:Zazdroszczę Ci, AC/BC i emblematu quattro na grillu, katorych u mienia niet
Jestem podobnego zdania, ale jak na razie wytrzymam bez nich, może kiedyś pojawią się na właściwym miejscu... szyberka też mi brakuje :-|marcinelk13 pisze:jedynie czegi mi brakuje to relingów ! dla mnie Avant bez relingów wygląda tak jakby mu czegoś brakowało !
Fotek mało, bo na razie nie ma się czym chwalić, trza go najpierw do serii dociągnąć a zaczną się sesje plenerowe a okazja będzie na pewno żebyś go obejrzał <ok>Solskier pisze: dla czemu tak mało fotek :!: :?: Autko naewno pierwsza klasa no i Q, mam nadzieje ze kiedys bede mial okazje zobaczyc na zywo
Jakie są pierwsze wrażenia po 1 tysiącu km :?:
Autko jak na swoją wagę, napęd quattro, instalację LPG, oponki 205 itp nie jest specjalnie paliwożerne, przy czym odejście ma naprawdę rewelacyjne (wychowałem się na AAZcie więc dla mnie to duża różnica <ok> )...
ogólnie powiem tak: Autko idealne w długie trasy (szczególnie jesli jest gdzie przycisnąć), do miasta trochę zbyt zrywne i duże
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ładna bestyjka, wyposażona obficie, no i <quattro> także gratuluję autka, ostatnio na ebay widziałem ładnego avancika, http://cgi.ebay.de/_Automobile__Audi-80 ... 75QQadnZAu może z czasem swojej zafundujesz taki froncik :mrgreen: , no i teraz możesz zawitać na spocik do Lbn gdzie serdecznie Zapraszamy