[B4 ABT 93'] elektrycznie wysówana antena
[B4 ABT 93'] elektrycznie wysówana antena
Witam koledzy! Mam pytanko... Mianowicie czy dostane gdzieś samą antene do mojej Audiczki bo jakiś baton ją złamał... Cały mechanizm jest dobry tylko mi chodzi o samą antene bo podejżewam, że całość by była nie tania... Antena oczywiście jest zlokalizowana na lewym tylnim błotniku... Niby mp3 sie słucha ale wiadomości w radyjku z rana też by sie wysłuchało... Dzięki z góry za odzew... Niewiedziałem gdzie umieścić temat więc jak coś nietak to prosze modów o przeniesienie... Peace!
takie baty mozna doszukac na allegro albo nawet u nas na foro kiedys sprzedawal "seteman" nie wiem czy jeszcze bedzie miec ale mozna go zapytac ... ja myslalem kiedys nad kupnem mechanizmu i bata (nowy bat cena cos ok 80zl) ale skoro mialem antene wewnetrzna ze wzmacniaczem to podpialem ja pod przewod antenowy z samochodu i dziala super ... otwor w karoseri zrobilem ... troche waty szklanej zywica lekka warstwa szpachelki, podklad i lakier ... jest ok moim zdaniem ...
Ale jak chcesz antene sprobuj pogadac z setemanem ... powodzenia
Ale jak chcesz antene sprobuj pogadac z setemanem ... powodzenia
znalazłemhttp://www.allegro.pl/item363126620_antena_samochodowa_teleskopowa_audi_80_100_fv.html
dzięki za pomoc chłopaki jak zawsze można na was liczyć
dzięki za pomoc chłopaki jak zawsze można na was liczyć