Witam
Spalila mi sie zarowka od podswietlenia wyswietlacza aktualnego biegu. Czy moglby ktos doradzic ktora z nich to ta spalona?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7b133e7990428c6.html
i jaki typ tej zarowki
[ALL automat] Ktora zarówka własciwa
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Sprawdz miernikiem która zarówka nie ma przejscia produ i bedize wszystko jasne bo na foto to nie widac która spalona Mozliwe ze jak przyjrzysz sie dokładnie to zobaczysz gołym okiem która sie przaliła, moc zaróki najprawdopodobniej powinien byc opisany na niej. I przy wymienie trzeba uwazac zeby nie usmazyc wyswietlacza, nei mozne za duzo grzac lutownica. <ok>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Też miałem ostatnio z tym problem ale się samo naprawiło :lol:
Mi się wydaje że ta czerwona jest spalona, bo dwie białe podświetlają stałym światłem jaśniejszym cały wyświetlacz a ta czerwona tylko wyróżniony bieg.
Ja kupowałem te żarówki w pierwszym lepszym sklepie elektronicznym. Na pewno je dostaniesz. Weź na wzór do sklepu i dobierzesz odnowienie.
Mi się wydaje że ta czerwona jest spalona, bo dwie białe podświetlają stałym światłem jaśniejszym cały wyświetlacz a ta czerwona tylko wyróżniony bieg.
Ja kupowałem te żarówki w pierwszym lepszym sklepie elektronicznym. Na pewno je dostaniesz. Weź na wzór do sklepu i dobierzesz odnowienie.