Ale tu muszę po marudzić - trochę na lipę to założyłeś - te sterczące na wszystkie strony kable nie wyglądają profesjonalnie... Ja mam radyjko po lewej, zrobiłem dziurę w półeczce i kable zasilające i od anteny puściłem od tyłu. Radio przykręciłem na jedną czarną śrubkę, a gruszkę upycham obok. Zrobiłem sobie osobny wyłącznik zasilania do CB w miejscu gdzie ty masz radio. Zapomniałbym - radyjko Intec M790 bodajże.M@rcus pisze:Niestety nie mam fotek dobrej jakości ale mniej więcej widać jak to wygląda
Akurat co do anteny to mi na styk starcza, a ma 4 m także u Ciebie spokojnie styknie
CB Radio - montaz
no to i ja sie dolacze radyjko mam tez inteka a antenke presideta a radyjko biore do auta tylko jak lece w trase czyli tak raz w tygodniu i wkladam miedzy siedzenie pasazera a tunel z recznym tylko kabel od anteny mam na stale od klaby bagaznika i wychodzi mi pod moim fotelem tak ze go ni ewidac:D pozdrawiam i szerokosci dla wszystkich CB-radiowiczow no i nie tylko
- speed_killer
- Forum Audi 80
- speed_killer
- Forum Audi 80
- speed_killer
- Forum Audi 80
- speed_killer
- Forum Audi 80
ja również bardzo długo myślałem nad tym gdzie umieścic swoje cb i wpadłem na pomysł żeby wpakować je w miejsce schowka nad radyjkiem który do niczego nie jest mi przydatny oczywiście cb musi mieć odpowiednie rozmiary, moje akurat spasowało i jest git co do anteny to chciałem umiescic na klapie ale niestety kabla mi nie starczyło i mam na dachu. Pozdro
- speed_killer
- Forum Audi 80