[b3 3a] komputer z alledrogo
[b3 3a] komputer z alledrogo
http://allegro.pl/item361664993_kompute ... auta_.html
mam pytanie czy ktoś kiedyś montował takie cudo w autku i jak to się będzie sprawdzać z mechanicznym wtryskiem (3a)
[ Dodano: 2008-05-21, 20:43 ]
a wiecie może czy w niuni jest ten czujnik vss(bodajże na skrzyni) i czy da się do niego wpiąć----bo o spalaniu chyba moge zapomnieć (mechaniczny wtrysk )
mam pytanie czy ktoś kiedyś montował takie cudo w autku i jak to się będzie sprawdzać z mechanicznym wtryskiem (3a)
[ Dodano: 2008-05-21, 20:43 ]
a wiecie może czy w niuni jest ten czujnik vss(bodajże na skrzyni) i czy da się do niego wpiąć----bo o spalaniu chyba moge zapomnieć (mechaniczny wtrysk )
Napisz do gościa. Może ktoś już mu zadawał pytanie odnośnie jego "komputera pokładowego" i wie jak podłączyć to pod twój model Audi.
To jego słowa, więc jak mu będzie zależało to da Ci szybką odpowiedź:)Układ nadaje się do kazdego samochodu, dokładam opis podłączenia układy do samochodów w wtryskiem paliwa i z czujnikiem prędkości (Vss),
W dziale download masz schematy elektryki. Odszukaj na nim czujnik prędkości i kolor przewodu.
Możesz też sprawdzic kolory w "realu" czyli w swoim aucie.
Według mnie montowanie tego komputerka w aucie bez wtrysku elektrycznego zbytnio nie ma sensu, bo odpada Ci połowa realizowanych przez niego funkcji.
Możesz też sprawdzic kolory w "realu" czyli w swoim aucie.
Według mnie montowanie tego komputerka w aucie bez wtrysku elektrycznego zbytnio nie ma sensu, bo odpada Ci połowa realizowanych przez niego funkcji.