[80 B3 2.0 3A]Audi mojego Ojca=przez wakacje moje Audi...;]
-
- Forum Audi 80
[80 B3 2.0 3A]Audi mojego Ojca=przez wakacje moje Audi...;]
Ostanio dokonaliśmy takiego oto zakupu, niesamowite jest to ile frajdy może sprawić 20-letni samochód...;]
Zdjęcia są niestety trochę kiepskiej jkości ponieważ robione telefonem i w trudnych warunkach pogodowych.
Tak więc Audi 80 B3 silnik 2.0 3A rok produkcji 1988, silnik wygląda narazie ok, nie ma narazie problemów, pojeździmy zobaczymy...;] Gazu nie ma, nie było i nie będzie... :lol:
Z wyposażenia specjalnego...hmm szyberdach na korbkę , dodatkowe wskaźniki VDO na panelu środkowym, spoiler, alufelgi i to chyba wszystko... :mrgreen:
Starsznie mnie to nie martwi bo jak to ktoś ładnie napisał..."czego nie ma to się nie popsuje"...;]ewentualnie jak będziemy odczuwać specjalne potrzeby to zawsze można zamątować.
Pod koniec czerwca wracam do domu to trochę nad nią popracuje. Do sprawdzenia jest podświetlanie kilku elementów które nie działa, tak swoją drogą czerwone podświetlanie wskaźników i innych elementów nocą robi piorunujące wrażenie, wiem, że połączenie czerni(tu noc) z czerwienią(tu podświtlane elemnty) oznacza agresję, ale lubię to połączenie kolorów...;]...poza tym czeka jeszcze nasmarowanie czego trzeba np. szyberdachu, bo chodzi trochę ciężko.
Oczywiście to "cuś" z kierownicy pójdzie won jak tylko dorwę się na dlużej do tego samochodu, pod spodem jest kierownica obszyta skórą, niestety szwy popuszczały i ktoś założył "to coś" na kierownice żeby to zakryć i mieć problem z głowy, mi osobiście to chu....stwo przeszkadza w prowadzeniu...;]
Co tam jeszcze...jakoś nie przychodi mi nic do głowy więcej w tej chwili.
Czekam na opinie, uwagi, rady. To "moje" pierwsze Audi i coś czuję już delikatne uzależnienie od tej marki...;]
Nie chce mi się wrzucać ręcznie na forum więcej zdjęć, odsyłam do galerii:
http://picasaweb.google.com/gar.field.fat.cat/Audi
Mam nadziej że to nie będzie off-topic ale, wie może ktoś co to za przycisk i do czego służy??
Zdjęcia są niestety trochę kiepskiej jkości ponieważ robione telefonem i w trudnych warunkach pogodowych.
Tak więc Audi 80 B3 silnik 2.0 3A rok produkcji 1988, silnik wygląda narazie ok, nie ma narazie problemów, pojeździmy zobaczymy...;] Gazu nie ma, nie było i nie będzie... :lol:
Z wyposażenia specjalnego...hmm szyberdach na korbkę , dodatkowe wskaźniki VDO na panelu środkowym, spoiler, alufelgi i to chyba wszystko... :mrgreen:
Starsznie mnie to nie martwi bo jak to ktoś ładnie napisał..."czego nie ma to się nie popsuje"...;]ewentualnie jak będziemy odczuwać specjalne potrzeby to zawsze można zamątować.
Pod koniec czerwca wracam do domu to trochę nad nią popracuje. Do sprawdzenia jest podświetlanie kilku elementów które nie działa, tak swoją drogą czerwone podświetlanie wskaźników i innych elementów nocą robi piorunujące wrażenie, wiem, że połączenie czerni(tu noc) z czerwienią(tu podświtlane elemnty) oznacza agresję, ale lubię to połączenie kolorów...;]...poza tym czeka jeszcze nasmarowanie czego trzeba np. szyberdachu, bo chodzi trochę ciężko.
Oczywiście to "cuś" z kierownicy pójdzie won jak tylko dorwę się na dlużej do tego samochodu, pod spodem jest kierownica obszyta skórą, niestety szwy popuszczały i ktoś założył "to coś" na kierownice żeby to zakryć i mieć problem z głowy, mi osobiście to chu....stwo przeszkadza w prowadzeniu...;]
Co tam jeszcze...jakoś nie przychodi mi nic do głowy więcej w tej chwili.
Czekam na opinie, uwagi, rady. To "moje" pierwsze Audi i coś czuję już delikatne uzależnienie od tej marki...;]
Nie chce mi się wrzucać ręcznie na forum więcej zdjęć, odsyłam do galerii:
http://picasaweb.google.com/gar.field.fat.cat/Audi
Mam nadziej że to nie będzie off-topic ale, wie może ktoś co to za przycisk i do czego służy??
Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 08:06 przez garfield777, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
fura ja sie patrzy <hura>
Dla mnie zmiana końcówki wydechu i będzie OK a reszta zależy już od ciebie i twojego portfela.
chyba nie ty jeden, miałem kilka samochodów ale teraz już wiem że nie zmienię na inne.garfield777 pisze:To "moje" pierwsze Audi i coś czuję już delikatne uzależnienie od tej marki...;]
Dla mnie zmiana końcówki wydechu i będzie OK a reszta zależy już od ciebie i twojego portfela.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Ładny kolorek Zmiana kiernków na pewno znacząco go odmłodzi dlatego również polecam taki zabieg.
A masz w samochodziku alaram? Bo być może jest to przycisk wyłączający go. Gdzieś już widziałem takie coś i to był właśnie przycisk od całkowitego odłączenia alarmu.wie może ktoś co to za przycisk i do czego służy??
-
- Forum Audi 80
...właśnie nie ma alrmu...;] no chyba, że jest i jeszcze o ty nie wiem, bawiłem się tą Audiczką tylko 2 dni i teraz wracam dopiero pod koniec czerwca, to wyśledzę gdzie ten magiczny przycisk jest podpięty. Jak rzozszyfruję to dam znać... :mrgreen:towerone pisze:A masz w samochodziku alaram? Bo być może jest to przycisk wyłączający go.
Białe kerunki wstawie też jak tylko wróce, bo chyba mnie przekonaliście. A gdzie najlepiej kupić takie białe kieruneczki? Ja bym preferował orginały...
Edit:
...tak sobie myślę, że to może pozostałości po alarmie mogą być, pogrzbiemy za miesiąc to się okaże...;]