niestety nie bede zwlekal do daty wczesniej okreslonej z powodu totalnego zignorowania mnie przez owego kolege...i mimo mojego zalu, zdziwieniu i pewnie zdziwiniu wielu innych osob napisze ze jest nim DUO
w dniu powstania postu ponownie skontaktowalem sie z nim w celu dogadania, dostalem wiadomosc ze na dzien nastepny bedzie wszytsko wiedzial na 100% i do mnie zadzwoni zeby mnie poinformowac... czekalem wczoraj do godziny 22. niestety nikt ze mna w tej sprawie sie nie kontaktowal, mysle ok moze mam wiadomosc na GG niestety nic. wiec wyslalem wiadomosc ze nie chce juz lamp(USA/JAPAN) tylko czekam na kase(podalem adres i swoje dane) po kilku godzinach spowrotem zalogowalem sie widze Duo byl na GG(zmiana statusu) niestety zadnej informacji zwrotnej nie przeslal wiec dla mnie bylo to rowne z pelna ignorancja z jego strony...
kilka moich sugesti i rad na przyszlosc do kolegi
1.nie sprzedawaj towaru ktorego nie masz przy sobie albo nie masz do niego dojscia w przeciagu kilku dni
2.jezeli z jakich kolwiek przyczyn przesylka towaru moze byc opuzniona to ty pierwszy informuj kontrachenta o tym fakcie, dla mnie dziwne bylo to ze co kilka dni musialem sie pytac co z MOIMI(zaplaciwlem w koncu za nie) lampami
3.Jezeli sytuacja uniemozliwia ci wydani mi towaru ktory obiecales i za ktory zaplacilem a upierasz sie ze masz dojscie do niego i jestes go w stanie sciagnac w przeciagy 2-3tyg. to cos nie tak to cos jest juz nie tak i albo mnie albo innych oszukujesz....
4.w ostatecznosci sam na swoim samochodzie masz takie lampy ,wiesz ja dla swietego spokoju wymontowal bym je i przeslal zeby miec czyste sumienie.no sorry jezeli sam zawalilem to sam musze poniesc konsekfencjie....
tyle odemnie zawiodlem sie na tobie chlopaku i domyslam sie ze jest to jedna z pierwszych takich sytuacji. Ale pamietaj ze sam sobie wyrabiasz opinie...jezeli nie masz towaru piszesz o tym przed faktem dokonania wplaty , jezeli cokolwiek powoduje jej opuznienie w twojej kwesti jest informowac mnie o tyma nie zebym ja latal za toba...
i zeby nie bylo prywatnie do DUO nic nie mam ale intereow juz znim zalatwiac nie bede i nie pole go nikomu....