[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
- tomziel_20
- Forum Audi 80
No mi te chromowane też się nie podobają jeśli już to tylko black koleś który to sprzedaje na allegro odpisał że do cabrio są około 180zł droższe niż te do sedana ale nie potrafił wyjaśnić dlaczego więc nadal nie wiem czy to różni się tylko tym jak pisał noorbi:
czy zaczepy itd będą pasować??pasować będą ale miałbyś podwójne kierunki, w zderzaku i w lampie, chyba
Skuciok pisze:może sie ktoś pokusi o sfotoszopowanie takich lamp do swojego auta i pokaże jakby to wyglądało... :?: macie może ktoś więcej zdjęć tych lampek żeby był materiał do virtual tuningu ?
Skuciok pomysł niezły... lampki same w sobie nie są takie ostatnie (były już gorsze na allegro) ale wydaje mi się, że montaż (czyt. niedokładne spasowanonie, nierówne szczeliny itd.) będzie psuł całą radość ew.właścicela - a tego w fotoszopie nie zobaczysz

lepiej niech ktoś się pokusi, kupi takie lampy i się 'pochwali' zdjęciami :mrgreen:
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- krzysiek11
- Forum Audi 80
Moim skromnym zdaniem montowanie takich lamp do 80-ek to totalna porażka
Odmładzanie na siłe stylistyki auta to niszczenie wysiłku jaki włożyli projektanci audi w stworzenie harmonijnej i przyjemnej dla oka sylwetki audi 80. 99% aut odmłodzonych takimi "tjuningowymi super hiper mega okazjami" to golfy II z wielkim neonem AGRO na tylniej szybie... Ja nie chciałbym, żeby moje audi porównywać do golfów II i III.
Pozdrawiam

Odmładzanie na siłe stylistyki auta to niszczenie wysiłku jaki włożyli projektanci audi w stworzenie harmonijnej i przyjemnej dla oka sylwetki audi 80. 99% aut odmłodzonych takimi "tjuningowymi super hiper mega okazjami" to golfy II z wielkim neonem AGRO na tylniej szybie... Ja nie chciałbym, żeby moje audi porównywać do golfów II i III.
Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A