problem z klubowiczem :/
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Z zamknięciem poczekajmy parę dni, może Duo się wypowie. Nie odmawiajmy mu możliwości wypowiedzi. Jednocześnie uprzedzam, że posty innych osób niż Duo będą bezwzględnie kasowane. Tak więc proszę innych użytkowników o nie wypowiadanie się.DRED pisze:więc by nie robić zamieszania i złej atmosfery na forum proponuje zamknąć
Witam wszystkich serdecznie,
to co napisał Homer jest prawdą jednak nie do końca. To co by się mijało ze stanem faktycznym to fakt, iż od początku mówiłem, że części są przeze mnie zakupione i mają zostać do mnie wysłane. Chodziło o części z USA, które miały być dołożone do czyjejś przesyłki, z którą po drodze wynikły problemy w urzędzie celnym. Homer był na bierząco informowany o wszystkim i dwa lub trzy razy proponoiwałem zwrot pięniędzy ponieważ było mi strasznie głupio, że się wogóle temat przeciąga jednak kolega stwierdził, że poczeka tyle ile potrzeba. Ja powiedziałem, że jak tylko coś będę wiedzieć konkretnego napewno się odezwę w tej sprawie. Homera nie unikam bo nie raz gadalismy o głupstwach na gg. A jeżeli nie dostał na odpowiedz na którąś wiadomość jaką mi pozostawił na gg to przepraszam, ale wszyscy wiedzą jak działa ten program, czasem wiadomości niedocierają.
Niejednokrotnie klubowicze kupowali ode mnie części i nie było żadnych problemów, ostatnimi czasy z powodów osobistych miałem lekkie opóźnienia z wysyłkami to prawda jednak starałem się na bierząco informować. Na koniec muszę dodać iż pierwszy i ostatni raz zgodziłem się wziąć przedpłątę, co również koledzy z forum mogą potwierdzić, sam nie wiem dlaczego .. jak na złość wyszło jak wyszło, nie jedno krotnie wysyłałem części bez potwierdzeń, na słowo a nie raz również dogadywałem się, że poczekam na pieniążki kilka dni .. to chyba tyle.
ps. Homer jak wspomniałem ja chciałem zwrócić kasę i nadal przy tym obstaję ... chętnie się z Tobą skontaktuję telefonicznie w dniu jutrzejszym ponieważ dziś jestem niedostępny pod telefonem komórkowym.
[
to co napisał Homer jest prawdą jednak nie do końca. To co by się mijało ze stanem faktycznym to fakt, iż od początku mówiłem, że części są przeze mnie zakupione i mają zostać do mnie wysłane. Chodziło o części z USA, które miały być dołożone do czyjejś przesyłki, z którą po drodze wynikły problemy w urzędzie celnym. Homer był na bierząco informowany o wszystkim i dwa lub trzy razy proponoiwałem zwrot pięniędzy ponieważ było mi strasznie głupio, że się wogóle temat przeciąga jednak kolega stwierdził, że poczeka tyle ile potrzeba. Ja powiedziałem, że jak tylko coś będę wiedzieć konkretnego napewno się odezwę w tej sprawie. Homera nie unikam bo nie raz gadalismy o głupstwach na gg. A jeżeli nie dostał na odpowiedz na którąś wiadomość jaką mi pozostawił na gg to przepraszam, ale wszyscy wiedzą jak działa ten program, czasem wiadomości niedocierają.
Niejednokrotnie klubowicze kupowali ode mnie części i nie było żadnych problemów, ostatnimi czasy z powodów osobistych miałem lekkie opóźnienia z wysyłkami to prawda jednak starałem się na bierząco informować. Na koniec muszę dodać iż pierwszy i ostatni raz zgodziłem się wziąć przedpłątę, co również koledzy z forum mogą potwierdzić, sam nie wiem dlaczego .. jak na złość wyszło jak wyszło, nie jedno krotnie wysyłałem części bez potwierdzeń, na słowo a nie raz również dogadywałem się, że poczekam na pieniążki kilka dni .. to chyba tyle.
ps. Homer jak wspomniałem ja chciałem zwrócić kasę i nadal przy tym obstaję ... chętnie się z Tobą skontaktuję telefonicznie w dniu jutrzejszym ponieważ dziś jestem niedostępny pod telefonem komórkowym.
[
- homer
- Forum Audi 80

- Kontakt:
ok sprawa dla mnie prosta nie zywie chlopak do ciebie pretsnsji o to co jest od ciebie wogule niezalerzne ale musisz przyznac ze od jakiegos miesiaca(czyli ostatniej propozycji zwrotu gotowki) raczej unikelaes tego tematu (nie dzwoniles nie odpisales nan GG ani na esemesy) ja bylem za opcja lampy gdyz czesto miala to byc kwestia kilku dni. wiadomosc na GG mam nadzieje z moim adresem dostales jezeli jestes w stanie te lampy zalatwic mi w przeciagu dwoch tygodni ok pisze oficjalnie tu na forum ze po czekam jezeli nie prosil bym zebys przeslal mi kase na podany przezemnie adres z gory dzieki i pozdrawiam i jeszcze raz nie zywie do ciebie o to pretesji jezeli chodzi onasze prywatne tosunki :!:
PS do ktoregokolwiek z modow temat jak najbardziej z mojej strony zakonczony
PS do ktoregokolwiek z modow temat jak najbardziej z mojej strony zakonczony
Homer jeszcze raz powiem, że gadaliśmy ostatnio na gg ... nie były to może długie gadki to fakt, ale Cie nie unikałem a skoro powiedziałeś, że czekasz do skutku a ja zobowiązałem się dać znać jak będę mić konkrente wiadomości to nie poczuwałem się codziennie rano informować Cie na ten konkretny temat ... co do lamp, w ciągu dwóch tygodni moge je mieć albo i nie, nie wiem. Kupę kasy jest zamrożone i czekam na to jak na zbawienie, tak więc mówię jeszcze raz tym razem oficjalnie ... albo czekasz te dwa dtygodnie jak chcesz w ciągu, których może się coś wyjaśnić już albo nie, lub robię Ci przelew i tyle. Co do naszych stosunków to powiem Ci oficjalnie na forum, że skoro nie chciałeś zwrotu kasy tylko zobligowałeś się czekać to bez sensu zrobiłeś afere, po której klubowicze na bank nabiorą do mnie negatywnego dystansu patrząc na mnie z perspektywy w jaki sposób przedstawiłeś sytuacje, a ja w Ich oczach jestem tylko osobą, która "się tłumaczy".
... uważam, że wszystko zostało napisane, a może nawet za dużo ... prośba o zamknięcie. tematu.
... uważam, że wszystko zostało napisane, a może nawet za dużo ... prośba o zamknięcie. tematu.