[80 B4 1.9TDI]styling on RS2 ;] Nowe foty str.1
[80 B4 1.9TDI]styling on RS2 ;] Nowe foty str.1
Witam wszystkich forumowiczów
Pragnołbym Wam przedstawić moją dumę i miłość ;] A mianowicie jest to
Audi B4 Awant z silnikiem 1.9TDI.
Autko jest z grudnia 1994r przebieg 207tys pełna dokumentacja jest bardzo zadbane i zrobione z finezja. Na wyposarzeniau :
-el.szyby
-el.lusterka
-el.szyberdach
-abs
-wspomaganie kierownicy
-centralny zamek
Autko jest stylizowane na Audi RS2 zderzaczki blenda lampki soczewkowe z ksenonami felgi 17'' wszystko moim zdaniem pięknie się ze sobą komponuje. Środek tez zmieniony białe tarcze kubełki o zmiane prosi sie tylko kierownica ale wszystko w swoim czasie generalnie o autku można było by sporo pisać ale pozostawiam wam zdjęcia do oceny.
Powiedzcie co o nim sądzicie bo ja się w nim poprostu zakochałem. Zdjęcia nie sa jakies fascynujace ale jak znajde chwilke czasu to porobie ładne fotki w plenerze ;]
Wszystkie modyfikacje nie są niestety moja zasługą (choc nie ukrywam ze spełnia wszystkie moje plany) autko w takich stanie przyjechało z Niemiec
Nowe fotki wypucowanej niuni w pięknym plenerze :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znalazłem jeszcze pare zdjęć wnętrza i tapicerki :
Pragnołbym Wam przedstawić moją dumę i miłość ;] A mianowicie jest to
Audi B4 Awant z silnikiem 1.9TDI.
Autko jest z grudnia 1994r przebieg 207tys pełna dokumentacja jest bardzo zadbane i zrobione z finezja. Na wyposarzeniau :
-el.szyby
-el.lusterka
-el.szyberdach
-abs
-wspomaganie kierownicy
-centralny zamek
Autko jest stylizowane na Audi RS2 zderzaczki blenda lampki soczewkowe z ksenonami felgi 17'' wszystko moim zdaniem pięknie się ze sobą komponuje. Środek tez zmieniony białe tarcze kubełki o zmiane prosi sie tylko kierownica ale wszystko w swoim czasie generalnie o autku można było by sporo pisać ale pozostawiam wam zdjęcia do oceny.
Powiedzcie co o nim sądzicie bo ja się w nim poprostu zakochałem. Zdjęcia nie sa jakies fascynujace ale jak znajde chwilke czasu to porobie ładne fotki w plenerze ;]
Wszystkie modyfikacje nie są niestety moja zasługą (choc nie ukrywam ze spełnia wszystkie moje plany) autko w takich stanie przyjechało z Niemiec
Nowe fotki wypucowanej niuni w pięknym plenerze :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znalazłem jeszcze pare zdjęć wnętrza i tapicerki :
Ostatnio zmieniony 23 sie 2008, 22:58 przez Dasiu, łącznie zmieniany 3 razy.
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
O ile dobrze widze i kojarze fakty to ta audiczka dosc długi czas wisiała na allegro (chyba sprzedawca z krakowa) za cene około 17tyś zł... w sumie warto było za nia tyle dać... ale jak mozna wiedziec to napwno jeszcze zbiłes z ceny o ile wogóle jest to, to samo auto o ktym myśle. Autko jest bardzo fajnie zrobione, dorobisz jeszcze pare gadzetów które juz sie prosza zeby je wsadzić i bedize marzenie. <ok>
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
jak zawsze zaczne od minusów
brak:
lusterek
odpowiedniej kierownicy
foteli recaro
zegarów z białymi ori tarczami wyskalowanymi do 300
AC+BC
carbonu
czarnych klamek
rozstawu na 5 śrubek
dużych czerwonych zacisków przód plus tył po za tmy nie wiem ale w 1Z chyba z tyłu są bembenki co ??
no i 2 najciekawszych oraz najważniejszych wg mnie rzeczy
na czerwono podświtliłem co można sprawdzić na 1 rzut oka
po za tym auto ładnie wyglada ale jeszcze brakuje tego by wraz z wyglądem auto zaczeło jeździć.
jeśli mogę coś podpowiedzieć to zapodaj tutaj mocniejsze turbo , kompa 16 bitowego , wtryski ASV, FMIC jest tu na to miejsce dobry kooks i będzie wtedy fajnie (jak na diesla 1Z)
jeszce masa rzeczy przed Tobą by auto zrobić na RSa ale podstawa dobra i dobry kierunek
ps wywal te badziewiaste białe tarcze i wstaw coś w ori ( jeśli to ten z allegro/otomoto)
pozdro
auto bardzo mi się podoba
brak:
lusterek
odpowiedniej kierownicy
foteli recaro
zegarów z białymi ori tarczami wyskalowanymi do 300
AC+BC
carbonu
czarnych klamek
rozstawu na 5 śrubek
dużych czerwonych zacisków przód plus tył po za tmy nie wiem ale w 1Z chyba z tyłu są bembenki co ??
no i 2 najciekawszych oraz najważniejszych wg mnie rzeczy
na czerwono podświtliłem co można sprawdzić na 1 rzut oka
po za tym auto ładnie wyglada ale jeszcze brakuje tego by wraz z wyglądem auto zaczeło jeździć.
jeśli mogę coś podpowiedzieć to zapodaj tutaj mocniejsze turbo , kompa 16 bitowego , wtryski ASV, FMIC jest tu na to miejsce dobry kooks i będzie wtedy fajnie (jak na diesla 1Z)
jeszce masa rzeczy przed Tobą by auto zrobić na RSa ale podstawa dobra i dobry kierunek
ps wywal te badziewiaste białe tarcze i wstaw coś w ori ( jeśli to ten z allegro/otomoto)
pozdro
auto bardzo mi się podoba