[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
po twoich wypowiedziach wnosze,ze Golfa II to moze widziales,ale na festynie w Pultusku ...zycze Ci,aby twoje auto pojezdzilo tyle,ile Dwojka .Nie wiem ile ich miales,ale nie rozumiem ego jadu w Twoich wypowiedziach.Czy widziales na zywo lampy,ktore tak krytykujesz?Bo ja widzialem kilkanascie godzin wczesniej na Audi Treffen.... wygladaja zdecydowanie lepiej w realu...na dodatek,zrobilem fotexa,specjalnie dla ludzi,ktorzy pisza posty w odpowiedniej tonacji <ok>Selfish pisze:Moim skromnym zdaniem montowanie takich lamp do 80-ek to totalna porażka
Odmładzanie na siłe stylistyki auta to niszczenie wysiłku jaki włożyli projektanci audi w stworzenie harmonijnej i przyjemnej dla oka sylwetki audi 80. 99% aut odmłodzonych takimi "tjuningowymi super hiper mega okazjami" to golfy II z wielkim neonem AGRO na tylniej szybie... Ja nie chciałbym, żeby moje audi porównywać do golfów II i III.
Pozdrawiam
http://img299.imageshack.us/img299/1479 ... 096zu9.jpg[img/]
-
- Forum Audi 80
ja wlasnie kupilem te czarne( auto mam biale) i nie sa takie zle , ta gorna brewka swiecaca troche niepotrzebna bo tak upichcone sie robi ale reszta ok , szkoda ze nie ma w miejsce kierunku jakiegos uchwytu na zarowke , musze cos tam wsadzic. Generalnie pachna troszke mede in taiwan , ale z drugiej strony nie kosztuja tyle co ori soczewki ktore po 15 latach tez nie swieca za super
-
- Forum Audi 80
Pierwsza sprawa zdjęcie nie chodzi. Co do tonu mojej wypowiedzi to źle mnie zrozumiałeś. Nie mam nic przeciwko VW czy to bedzie golf czy passat. Preferuję audi ale nie jestem chory z nienawiści do wszystkiego co nie ma OOOO na grilu. Podałem przykład golfa II jako jednego z nacześciej "tjuningowanego" auta w Polsce (obok golfa III, opla calibry i BMW serii 3. Tutaj mała dygresja ze w przypadku tej ostatniej najczesciej pod maska jest 1,6 doładowany LPG a na klapie conajmniej 325 albo po naprawde ekstremalnym "tjuningu" pojawia się znaczedk M3). Osobiście sylwetka golfa II jest dla mnie przyjemna dla oka (moze ciut zbyt kanciasta jak na mój gust) i wiem, że można to auto zrobić ładnie i ze smakiem. Niestety obawiam się, że aby zobaczyc ładnie zrobionego golfa trzeba podobnie jak Ty jechać aż na Audi Treffen. Co do lamp angel eyes nie jestem ich zwolennikiem w żadnym modelu ale to już kwestia gustu i nie ma o co walczyć. Mam nadzieje, że rzuciłem troche światła na moja poprzednią może zbyt lakoniczną odpowiedz.Route 66 pisze:po twoich wypowiedziach wnosze,ze Golfa II to moze widziales,ale na festynie w Pultusku ...zycze Ci,aby twoje auto pojezdzilo tyle,ile Dwojka .Nie wiem ile ich miales,ale nie rozumiem tego jadu w Twoich wypowiedziach.Czy widziales na zywo lampy,ktore tak krytykujesz?Bo ja widzialem kilkanascie godzin wczesniej na Audi Treffen.... wygladaja zdecydowanie lepiej w realu...na dodatek,zrobilem fotexa,specjalnie dla ludzi,ktorzy pisza posty w odpowiedniej tonacji
Pozdrawiam
Selfish
Widzisz tak samo ciężko spotkać ładnego golfa tak jak ładne audi po tuningu mi się golf 2 zawsze podobał , druga sprawa że na większości części jest znaczek VW Audi
tak jak mówisz rzecz gustu mi się Angel looki bardzo podobają jednak nie w tej wersji lamp <ok>
[ Dodano: 2008-06-06, 13:55 ]
zresztą AL to tylko mały ring świecący i napewno nie oślepia on tylko lampa źle ustawiona lub poprostu kijowej jakości
tak jak mówisz rzecz gustu mi się Angel looki bardzo podobają jednak nie w tej wersji lamp <ok>
[ Dodano: 2008-06-06, 13:55 ]
zresztą AL to tylko mały ring świecący i napewno nie oślepia on tylko lampa źle ustawiona lub poprostu kijowej jakości
Nie wiem kolego czy cie jeszcze interesują te lampy ale coś zanalazłem....czarne
http://moto.allegro.pl/item374956863_la ... owosc.html
http://moto.allegro.pl/item374956863_la ... owosc.html