[All] Gadzet - podswietlane podnozki
[All] Gadzet - podswietlane podnozki
Hej chłopaki i Panie dziś ich Święto wszystkiego dobrego Klubowiczkom mam pytanko jak w temacie chciałbym podświetlić przednie kierowcy i pasażera jaby to bliżej określić może podnóżki tak aby przy otwieraniu się drzwi zapalały się pod deską rozdzielczą żarówki led diody oświetlająć tylko pedały i nogi na dywanikach co o tym myślicie i jaki sprzęt proponujecie. Dzięki
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 14:37 przez Korzonek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
http://morus.fotosik.pl/albumy/131856.html tu sa foty jak to u mnie wygląda. jeśli chcecie moge opisać jak to zrobiłem a montowałem to z własnych części czyli diody rezystorki kabelki włączniki obudowa itp. mi w tym pomagał kolega spidi. jeśli w czymś moge pomuc to walcie śmiało
Wszystko kupisz na Allegro a założyć możesz nad nogami lub pod siedzeniem ( ja mam nad nogami tylko przód ) co do podłączenia to obojętne gdzie byle do (+) ja mam jedne podłączone pod światła, a drugie do lampki w suficie ( też czerwonej świeci to przy otwieraniu drzwi) osobno zamontowany jest przełącznik żeby mogły świecić w rytm muzyki. :mrgreen: ALE TO TYLKO JA, TY RÓB JAK CHCESZ :mrgreen: Zdjęcia jak najbardziej bym zrobił tylko niemam czym :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 mar 2010, 20:32 przez padawi, łącznie zmieniany 1 raz.
[b3/b4] Podświetlenie - podłoga
Witam, ja mam podświetlenie podłogi na biało po otwarciu dzwi fajny efekt jak i również czerwone pod wyłącznik. Moge zamieścić fotki. Pozdro
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 08:47 przez Bartek16d, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Podświetlana podłoga
dawaj foty!! ogolnie nie lubie roznego rodzaju swiecidelek i blyskotek ale ciekaw jestem jak to wyglada :lol:Bartek16d pisze:Witam, ja mam podświetlenie podłogi na biało po otwarciu dzwi fajny efekt jak i również czerwone pod wyłącznik. Moge zamieścić fotki. Pozdro