[B4 ACE]kontrolki na tablicy zegarów
[B4 ACE]kontrolki na tablicy zegarów
mam takie pytanie jak to już było to pokarzcie gdzie bo szukałem 2h i nie znalazłem
a konkretnie co pokazują te 3 kontrolki (sorki za foto z jeszcze dwoma strzałkami ale foto skopjowałem )
a konkretnie co pokazują te 3 kontrolki (sorki za foto z jeszcze dwoma strzałkami ale foto skopjowałem )
Ostatnio zmieniony 05 cze 2008, 10:41 przez kaczok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Te kontrolki nigdy do niczego nie słuzyły bo pod nimi nie ma juz płyty głownej licznka... To poprostu jest wyrzeźbiona atrapa ze wzorem kontolek aby nie bylo za pusto na desce. <ok> OT. Czyżby kolega licytował na allegro moja konsole środkowa? PS. Popraw temat zgodnie z regulaminem bo inaczje poleci do kosza, tu masz regulamin i opisane jak stosowac tagi viewtopic.php?t=259 :!:
Wydaje mi sie że ikone to zobaczyc mozna ... ja w swojej b3 mam puste miejsca na kontrolki ale nie ma tam nic ... sa to kontrolki (sybole) z airbag, awaryjnych ktore sa wyżej w tym wiekszym panelu (okienku)i jeszcze cos... to sa poprostu wolne miejsca ... Warto jak ktos chce w jedno z miejsc zamontowac sobie kontrolke swiatel mijania => rezacze nam to na forum pokazali =D super ludzie ...
- Solskier
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ikonki o któr pyta kolega (A raczej miejsca) kaczok, to sa w module MC a w B3 nie ma MC.... Nawt na tym foto widać wyraźna róznce ze miejsca sa znacznie inne jak miejsca ikonek te wyzej sa widocznymi tylko odlewami nie "przźroczystymi"... nie widziałem jeszcze nigdy MC z ikonkami w tym miejscu... Jak sie myle to trudno ale na bank tam nic nie ma.dadid_ pisze:Wydaje mi sie że ikone to zobaczyc mozna ... ja w swojej b3 mam puste miejsca na kontrolki ale nie ma tam nic ... sa to kontrolki (sybole) z airbag, awaryjnych ktore sa wyżej w tym wiekszym panelu (okienku)i jeszcze cos... to sa poprostu wolne miejsca ...
- Solskier
- Forum Audi 80
- Kontakt:
NIe chodziło mi o miejsca tylko o MC...ale nawet jak by co to mozesz w imie nauki rozebrać i stwierzić ze to tylko atrapa te ikonki<ok>dadid_ pisze:Skoro nie ma to czemu u mnie te miejsca goszcza ...
[ Dodano: 2008-06-06, 18:28 ]
Hyy czemu mnie to nie dziwi... tak jak pisałem wyzej tam nie ma zadnych ikonek, a na dowód tego foty rozebranego MC, az mam ich pare w domu to rozebrałem 3 sztuki tak aby nie było watpliowci... jak widać na foto producent nawet nie przewidział aby tam coś kolwiek mogło być... pozatym po co skoro jest tyle wolnych ikonek na dolekaczok pisze:świeciłęm i nic nie zobaczyłem ale jak już wspomniałem bede rozbierał zegary i zagadka sie rozwiąże