czy może ktoś mi pomoże i podpowie od czego jest kontolka cat ?
[ Dodano: 2008-06-10, 17:28 ]
Na przyszłość proszę poprawnie tytułować wątki! Tu jest napisane jak: viewtopic.php?t=9608
[80 B4 ABK] Od czego jest kontrolak CAT ?
[80 B4 ABK] Od czego jest kontrolak CAT ?
Ostatnio zmieniony 10 cze 2008, 20:15 przez szymon22, łącznie zmieniany 1 raz.
witam,podlacze sie do tematu u mnie tez jest kontrolka cat po wl. zaplonu i gasnie po odpale silnika.moze licznik byl zmieniany w naszych autach?tam gdzie jest kontolka oleju dodam nie mam wogole oprawki z zarowka :-|
[ Dodano: 2008-06-14, 11:59 ]
dzis sprawdzalem czy czujnik od oleju zamontowany przy samym filtrze oleju,jest sprawny odlaczajac przewod od czujnika i dolaczylem do masy auta zgodnie z pomoca uzytkownikow po wlaczeniu zaplonu lampka cat zaswiecila i u mnie sluzy jako kontrolka oleju jak u kolegi,Aroslawa moglismy miec zmieniane liczniki pozdrawiam
[ Dodano: 2008-06-14, 11:59 ]
dzis sprawdzalem czy czujnik od oleju zamontowany przy samym filtrze oleju,jest sprawny odlaczajac przewod od czujnika i dolaczylem do masy auta zgodnie z pomoca uzytkownikow po wlaczeniu zaplonu lampka cat zaswiecila i u mnie sluzy jako kontrolka oleju jak u kolegi,Aroslawa moglismy miec zmieniane liczniki pozdrawiam
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
https://audi80.pl/abk-zegar-cisnieni ... t52975.htmVeyron pisze: cisnienie oleju na wskazniku nie miesci sie w skali