Witaj drozdi :mrgreen: Na twoim miejscu 4000 zostawił bym w spokoju.. będziesz ciął spawał klął na czym świat stoi.. utopisz kupę kasy a w rezultacie i tak nie będziesz z tego zadowolony.. wiem z doświadczenia hehe.. Co do automata, też bym go pozostawił.. zadzwoń do Grześka z Bierunia (nick zondach) tu masz nr 606 438 266, wiem że ma sprawną skrzynkę aut. z czterocylindrowca.. <ok> ..a quattrówkę zostaw sobie na długie zimowe wieczory, będziesz miał co robić.. :lol:
Podziwiam Cię za taki park maszynowy.. ja mam jedną i cały czas mam coś do roboty hehe..
moje b-dwujeczki
-
- Forum Audi 80
witam, dziekuje wszystkim za dobre slowko pewnie sie przyda. Co do autmata to zostawilbym go (w sensie ze bez przerobki na manuala) gdybym byl pewny ze za jakis czas znowu nie padnie (wiem wiem, wszystko moze sie popsuc, ale podobno te skrzynie czesto siadaja). Z checia bym go przerobil na manualka, tymbardziej ze nic mnie nie goni bo mam czym jezdzic:) pozyjemy zobaczymy,
pozdrawiam i powodzonka w modach swoich furek
pozdrawiam i powodzonka w modach swoich furek
Widze że nie tylko u mne stoją 3 b2jki pod domem najfajniejsza czerwona wg. mnie. Widze że ładne rarytasy dorwałeś, zespolone ramki na halogeny i migacze oraz spoiler od quattro pod tyny zderzak - tego sie nie spotyka na codzień.
Trzeba bedzie sie spotkać na jakimś zlocie, tym bardziej że coraz wiecej b2jek ze śląska sie pojawia
Trzeba bedzie sie spotkać na jakimś zlocie, tym bardziej że coraz wiecej b2jek ze śląska sie pojawia