Pawełku...kardiolog go musi jeszcze przebadać :-|pawelbicz pisze:P.S. ..a że tak zapytam.. co stoi na przeszkodzie cobyś nią przyjechał na spota w niedzielę??
174-ro konne quattro by IC69
ale ja tam bym go przechrzciła na wypasiony rodzynek (dlaczego? może już wiesz?)IC69 pisze:A więc tak...Panie i Panowie, poznajcie mojego potwora 8-)
ICek piękna sztuka ..... jest na czym oko zawiesić <ok> - podoba mi się :!:
a i obecność na zlocie obowiązkowa! (wsadź od "francuskiego pieska" blaszki i jedź za kimś z naszych) :lol:
pochwal się ile to maleństwo lubi sobie wypić :?:
-
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Skuciok pisze:Nie podoba mi się:
Skuciok pisze:- radio
Mnie również, ale steruje ono zmieniarką w bagażniku, więc na razie zostaje. Co do pokrywy bagażnika, to tak już ją spasowali w fabryce :-| ale przyjdzie czas i na niąSkuciok pisze:- że klapa z tyłu nie leży dobrze (lub sprawia takie wrażenie)
Rene pisze:ja tam bym go przechrzciła na wypasiony rodzynek (dlaczego? może już wiesz?)
Sam jeszcze tego nie wiem, ale aż sie boje :roll:Rene pisze:pochwal się ile to maleństwo lubi sobie wypić :?:
W rzeczywistości, wcale tak różowo nie jest.Rychu_coupe pisze:nie wspomne o aucie zadbane itp
Po czym to wnioskujesz? Przedstaw mi swoją teorię, a ja Ci powiem czy jest trafnaAvantMan pisze:wydaje mi się ,że niestety była bita
Dzięki wszystkim za miłe słowa, szczerze powiedziawszy myślałem że będzie gorzej
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Grill nie jest od wersji 2.8 i nie ma znaczka quattro.IC69 pisze:Po czym to wnioskujesz? Przedstaw mi swoją teorię, a ja Ci powiem czy jest trafna
Klapa z tyłu zle leży brak oznaczeń.
PS:Jestem ciekaw ile pali twoja niunia bo chcę sobie kupić audiczke z lepszym motorkiem. :mrgreen:
Pozdrawiam AvantMan