[B4 1,9 TDI] wymiana nastawnika
-
- Forum Audi 80
[B4 1,9 TDI] wymiana nastawnika
witam,
chcialbym wymienic calkowicie nastawnik w swoim aucie (93 rok), na IV i V biegu przy niskich obrotach czuje jak mi autko zaczyna sie rzucac , i tak sie zastanawiam ile moze kosztowac mnie taka przyjemnosc bo z tego co czytalem to ciezko z regeneracja nastawnika potencjometrycznego
chcialbym wymienic calkowicie nastawnik w swoim aucie (93 rok), na IV i V biegu przy niskich obrotach czuje jak mi autko zaczyna sie rzucac , i tak sie zastanawiam ile moze kosztowac mnie taka przyjemnosc bo z tego co czytalem to ciezko z regeneracja nastawnika potencjometrycznego
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Hyy to chyba zajzysz do kłodzka - to tylko 90Km od wrocka... a jak nie to dasz cyne moze sie spotkamy <ok> Sorry za małe OT A co do dawki paliwa jak najbardziej moze miec wpływ na zła - nie równa prace silnka w róznych warunkach, nalezy to sprawdzić.Adamm pisze:w pierwszej polowie sierpnia bede we wrocku jakby co
a ja mam taki problem czasami mi szarpnie jak jade stałą prękościa na czwartym biegu 60 Km i jakos tak 1200-1500 mam obrotów ale jak dodam lekko gazu to nie szarpie a szarpanie jest takie odczuwalne jak by mi ktoś koło tylnie przyblokował na kilka sekund czy to jest wina nastawnika czy inna sparawa dodam tylko ze mam odkąd pamietam(ponad rok) bombelki w przewodach zasilających pompe paliwem (odpływ i dopływ), atą sytuacje z szarpaniem zauwazylem po zmianie opon na lepsz.POMOCY