[ALL] Jakie mieliśmy samochody >>Zdjęcia<<
Okazuje się, że pierwszym samochodem , w którym siedziałem za kierownicą (u taty na kolanach) było.. AUDI , a właściwie DKW F8
No prawie jak Audi
Potem
Syrenka 105 z odpadającym (bo dorobionym) lewarkiem zmiany biegów,
Mistsubishi Colt (Mirage) (niestety nie był ocynkowany..),
w końcu prawo jazdy i "własny" maluch (przejechał 110.000 km), obecnie Skoda Felicia i Audi 80.
Trwają ustalenia, które najlepsze..
No prawie jak Audi
Potem
Syrenka 105 z odpadającym (bo dorobionym) lewarkiem zmiany biegów,
Mistsubishi Colt (Mirage) (niestety nie był ocynkowany..),
w końcu prawo jazdy i "własny" maluch (przejechał 110.000 km), obecnie Skoda Felicia i Audi 80.
Trwają ustalenia, które najlepsze..
W mojej rodzinie pierwszy pokazał się fiat 125p, potem go ukradli, następnię się odnalazł, był w takim stanie że ojciec go odstawił i kupił VW Jettę a starego fiata porąbał siekierą na pół
Po zdaniu prawka moim pierwszym autem był Kaszalot 126p a następnie przytargana przezemnie z niemcowa Renówka 19nastka - obecnie Niuńka też osobiście przytargana z Fatherlandu
Po zdaniu prawka moim pierwszym autem był Kaszalot 126p a następnie przytargana przezemnie z niemcowa Renówka 19nastka - obecnie Niuńka też osobiście przytargana z Fatherlandu
- maras_1987
- Forum Audi 80
U nas najpierw ojciec miał Żuka jednocześnie z maluszkiem, później limuzyna co się zwała 125p i było ich 3, następie Cordoba (jednocześnie z dwoma ostatnimi fiatonami) wygrana w jakimś konkursie, później 125p poszły na złom i ojciec sprowadził z włoch golfa II, ja wtedy z Dani Audika B3, także Audik mój pierwszy samochód. Po rozwaleniu Golfa ojciec ma teraz Passata B3 w kombi i Cordobę. Cordobą jeździ matka bo ma sentyment, a więc samochód ma robione to co potrzeba, a Passat i Audik są pielęgnowane
I z całej tej historii motoryzacyjnej w mojej rodzinie to Audik najlepszy jest, a sentyment mam do Golfów II i Fiatonów 125p :lol:
I z całej tej historii motoryzacyjnej w mojej rodzinie to Audik najlepszy jest, a sentyment mam do Golfów II i Fiatonów 125p :lol:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Na debiut poszedł Fiat 126p,nastepnie VW Golf 2 1.6 RF 89r.,nastepnie VW Golf 2 1.6 RF 87r.(nie to nie jest blad w druku-mialem 2 szt. Golfa na tym samym motorze! )no i aktualnie Audi 80 B4 Avant 1.9 TDI 1Z.Co dalej?W tym miejscu chcialbym wystosowac apel do mojego Taty-byc moze A4 1.9 TDI AFN 110KM 97r. <ok>