Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Radio - opcja usb dla kasety

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
bhpjean
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bhpjean » 25 cze 2008, 15:54

żadna tajemnica handlowa .... http://www.ic37.com/icasp/pdf_open.asp? ... 787_825228 montuje coś tkiego .... podobnego..... a co do USB na przedłużaczu ... Klient nasz pan .... ale i tak reszta elektroniki musi wylądować wewnątrz radia i staje się jego integralną częścią ... zamiast magnetofonu, stąd pomysł montowania gniazda zamiast kieszeni. można też zamist USB lub dodatkowo wpakować kieszeń czytnika kart SD, ale samo USB jest bardziej uniwersalne, można nawet telefon w razie padu baterii naładować ;)

Awatar użytkownika
misiek440
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: misiek440 » 25 cze 2008, 16:02

a w bardziej zrozumiałym języku nie masz? :shock:

bhpjean
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bhpjean » 25 cze 2008, 16:10

a co tam jest do rozumienia ;) na dole masz zdjęcie jak to wygląda .... i opisane wszystko ... nie wczytuj się w to co tam jest napisane, nawet ja tego nie rozumiem ;) ważna jest płytka to co na niej jest i co ona potrafi ;) zastanawiam się nad montarzem kompletnego zestawu ... Audio & Video ... czyli port USB i czytnik SD a w środku odtwarzacz Mp3/Wma/Wav/DiviX/DVD i inne ... trochę drożej ... ale ale ... według mnie i tak się opłaca :) bo któż będzie kradł niepozornie wyglądającą multimedialną VW Bete ? a monitorki ... w zagłówkach i przysłonkach przeciwsłonecznych .... dla dociekliwych ... zamieszczam schemat tego mp3 playera ...

Awatar użytkownika
el_scorpion
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: el_scorpion » 25 cze 2008, 20:04

Ja i tak wysiadam bo nic z tego nie rozumiem :shock: Zostawiam sprawę elektronikom bo ja za cienki na to jestem :-D ale pomysł bardzo mi się podoba bo samochód zostaje w stylu fabrycznym czyli najlepszym z możliwych a jakie może mieć możliwości.

bhpjean
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bhpjean » 18 mar 2009, 01:01

Ja takowe układziki załatwiam sobie z demobilu, ba nawet gotowe zmontowane układy wprost do zaadaptowania w radio, oczywiście z drobnymi modyfikacjami .... polecam rozejżeć się po allegro, tam jest mnóstwo tego typu sprzętu , z którego można wykopać gotowego playerka mp3.

Zablokowany

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl