Pytania, spostrzeżenia, dyskusja o koszulkach
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
"kochana" pocztapolska :evil: chyba warto kilka dni poczekać i wtedy walczyć o swoje - chociaż ja czekałem 2 tygodnie na książki które zamówiłem i nic nie przyszło do mnie a później wydawca pisze mi mail że książki wróciły do nich i pisze że poczta im książki zwróciła bo "listonosz nie zastal adresata w domu"...... szlag mnie trafił :evil: tym bardziej ze nigdzie nie wyjezdzalem, a avizo nie dostalemWłodek899 pisze:13.06 - Wysłano koszulkę .
24.06 - Brak przesyłki.
Może trzeba reklamować ???
każdy klubowicz zwraca uwagę zapewne na każdą 80tkę w swoim mieście, a jak zobaczy odce numery to tym bardziejBarti-1 pisze:Nikt w Świnoujsciu i Międzyzdrojach nie pozna kolegi z dolnoslaskiegoNawet naklejki klubowej na aucie nie mam.
- Koszulki PKA 80
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Włodek, w załączeniu przesyłam Ci potwierdzenie nadania poleconego. Idź z tym na pocztę i zrób dym. Później ja zrobie. Trzeba zrobić dwa dymy. Reklamacje można składać po 30 dniach chyba dopiero.Włodek899 pisze:13.06 - Wysłano koszulkę .
24.06 - Brak przesyłki.
Może trzeba reklamować ???
Ps:
Jutro wysyłam 15 paczek.
Pozdrawiam
Doc
Ostatnio zmieniony 24 cze 2008, 22:19 przez Koszulki PKA 80, łącznie zmieniany 1 raz.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Wysyłam po kolei lecąc od najstarszych PW wyslanych z informacją o adresie i rozmiarze.drajwer pisze:Doc mam delikatne pytanie,wiem że masz zawrót głowy z tymi koszulkami ale.. i tu pytanie kieruję do ciebie czy te paczki wysyłasz jakimś harmonogramem do Klubowiczów
Każdy otrzyma koszulkę. Nie grzejcie się proszę. Każdy będzie ją nosił w to lato.
Dzisiaj byłem na poczcie z przesłanym przez Doc-a dowodem nadania.
Miła pani po przeszukaniu stosu papierów tudzież twardego dysku stwierdziła: Nadawca powinien reklamować. Taki termin to nie priorytet i należy się odszkodowanie za niedotrzymanie terminu
Proponuję aby tak zbiorczo Doc wystąpił o odszkodowanie na wszystkie przesyłki to trochę kasy by było...
Miła pani po przeszukaniu stosu papierów tudzież twardego dysku stwierdziła: Nadawca powinien reklamować. Taki termin to nie priorytet i należy się odszkodowanie za niedotrzymanie terminu
Proponuję aby tak zbiorczo Doc wystąpił o odszkodowanie na wszystkie przesyłki to trochę kasy by było...