[1.9TDI 1z] diagnotyka silnika gdzie
[1.9TDI 1z] diagnotyka silnika gdzie
Witam. Mam problem z moim 1z 93r. na boshu, mianowicie auto słabo jedzie, nie ma jakby mocy i jest słabszy wiecej jak 140 nie pojedzie i to go trzeba dobrze rozpedzać. Auto nie kopci i pali normalnie. Byłem u 2 mechaników w okolicy ale ich laptopy nie łącza się. Na deltascanie błedów nie było ale gośc nie zrobił mi też zadnych logów, nie odczytał mi parametrów (chyba mu sie nie chciało powiedział że sie nie da). Dodam że miałem pekniety górny wąż od turbiny, zmieniłem go. Czy mozecie polecic jakiś warszatat co by mi to sprawdził w Lublinie i okolicy.
jpecak, no to wszystko jasne, jesli ktos grzeba przy nastawniku bez podpinania kompa to masz na 90% za mala dawke paliwa i czeka Cie regulacja, niestety wlasnie z autami przed 94 jest problem z komunikacja i odczytem danych
ale mozna to bez problemu zrobic jak juz sie polaczysz
jak cos zapraszam do siebie na diagnostyke i regulacje
ale mozna to bez problemu zrobic jak juz sie polaczysz
jak cos zapraszam do siebie na diagnostyke i regulacje
-
- Forum Audi 80
kolego potrzebujesz do diagnostyki program deltascan1Z.Ja takze mam przeplywke boscha i tym sie podlaczam.program jest po polsku i jest latwy przynajmniej do diagnostyki.Mozesz odczytac tylko grupe 0 i bledy.ale to juz cos.Niestety nie moge ci go przeslac bo mam ograniczony dostep do kompa,ale klubowicze ci go przesla razem z danymi i wskazowkami jak sie polaczyc.Dziala pieknie i jest latwe i skuteczne :lol: poszukaj na forum bo tam to jest