Audi 90 B3, 2,0 R5 10V 115KM PS
Audi 90 B3, 2,0 R5 10V 115KM PS
Po stłuczce auto sprzedane...
Temat zamykam !
Temat zamykam !
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 21:08 przez MaKu, łącznie zmieniany 1 raz.
90 to już niemal klasyka, czy przebieg jest duży to rzecz względna, niektóre z naszych autek mają na liczniku coś koło 200kkm a w rzeczywistości 2 i nawet 3 razy większe więc tym się nie przejmuj, niemniej jednak lakier faktycznie domaga się polerki, alu wiadomo w bajeranckiej furce a taką na pewno jest Audi 90 muszą być. Co do silnika to plus że R5 natomiast mnie trochę zniechęca pojemność, osobiście wolałbym 2.3 ale PS to i tak sporo lepiej niż 4-ro cylindrówki. Pozdrowienia z nad morza.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2008, 21:59 przez benek77, łącznie zmieniany 1 raz.
mało nie umarłem że śmiechu.MaKu pisze:Ale to, że po otwarciu tylniej popielniczki zobaczyłem pleśnio-podobnego potwora próbującego przemówić ludzkim głosem to już mnie powaliło.
Super że tak duzo fotek zapodałeś, opis także dokładny, to się chwali. Trzymam kciuki za przywracanie audi do świetniości, bazę masz dobrą. Powodzenia. Najbardziej przydałaby się polerka i alufelgi.
Dzięki wielkie za komplementy i słowa otuchy. Obiecuje, że Audi będzie doprowadzone do stanu bdb
A tak mimo chodem zobaczcie >LICZNICZKI< i powiedzcie co o nich myślicie? Sądze, że dobra rzecz. Tylko troszke nie pod kolor autka. Może u was będzie dobrze wyglądało
A tak mimo chodem zobaczcie >LICZNICZKI< i powiedzcie co o nich myślicie? Sądze, że dobra rzecz. Tylko troszke nie pod kolor autka. Może u was będzie dobrze wyglądało
Kolego jesli chodzi o liczniki to moim skromnym zdaniem ladniej i to dyzo ladniej wygladaja Oryginalne z Audi. alo kto ma bursztynowe lub czerwone (w zaleznosci od zuzycia zarowek) podswietlenie i sobie chwali. ?Jest ono bardzo przyjazne dla oka i nie meczace przy jezdzie w nocy.
Pozdrawia ,i zycze i udanych modow
Pozdrawia ,i zycze i udanych modow
A no są. % cylindrówki, to chyba tylko i wyłącznie w Audi. Czy w VW są to nie wiem. Z tych pojemności są jeszcze 2,3 i chyba 2,2 w Audi 100 wsadzane :?:Metal pisze:ale nie wiedziałem ze są takie silniki :mrgreen:
A chodzi wybornie. Jak ośmio cylindrowy muscle car
No raczej porządkiem bym tego nie nazwałwollyl pisze:z opisu wyglada ze ładny chlewik miałes w środku
-
- Forum Audi 80