witam mam do was kilka pytan niedawno zostalem wlascicielem audi 80 1.8 z 1990 roku i mam kilka pytan
1 co mozna wstawic w tunelu srodkowym zamiast starego miejsca gdzie bylo miejsce na kasety i gdzie to kupic?
2 potrzebna mi jest jeszcze seryjna szybka od oswietlenia w suficie i tez pytanie gdzie to kupic?
3 potrzebny prawy (jak sie siedzi za kierownica) halogen mocowany w zderzaku na allegro znalazlem ale tylko lewy ktory jest mi nie potrzebny
4 rowniez potrzebny mi jest przewod od filtra powietrza bo silnik bierze lewe powietrze
z gory dzieki
[audi 80 b3] kilka drobnych problemow
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Własiwie to nic nie mozna tam wstawic, albo zmienasz tunel na taki bez kaseciarza albo w zwyły wstawiasz cup holder <ok>jarzyn pisze:1 co mozna wstawic w tunelu srodkowym zamiast starego miejsca gdzie bylo miejsce na kasety i gdzie to kupic?
Na allegro, u złomiarzy, na szrotach <ok>jarzyn pisze:2 potrzebna mi jest jeszcze seryjna szybka od oswietlenia w suficie i tez pytanie gdzie to kupic?
To samo co punkt drugi, co do weza moznesz kupić w sklepie <ok>jarzyn pisze:3 potrzebny prawy (jak sie siedzi za kierownica) halogen mocowany w zderzaku na allegro znalazlem ale tylko lewy ktory jest mi nie potrzebny
4 rowniez potrzebny mi jest przewod od filtra powietrza bo silnik bierze lewe powietrze
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Pojemnik na puszki itp (patrz pojazd FranoF1), ale do tego musisz mieć półkę bez kaset oryginalnie.jarzyn pisze:1 co mozna wstawic w tunelu srodkowym zamiast starego miejsca gdzie bylo miejsce na kasety i gdzie to kupic?
u mniejarzyn pisze:2 potrzebna mi jest jeszcze seryjna szybka od oswietlenia w suficie i tez pytanie gdzie to kupic?
patrz wyżej :mrgreen:jarzyn pisze:rowniez potrzebny mi jest przewod od filtra powietrza bo silnik bierze lewe powietrze
nie mamjarzyn pisze:potrzebny prawy (jak sie siedzi za kierownica) halogen mocowany w zderzaku na allegro znalazlem ale tylko lewy ktory jest mi nie potrzebny