Witam,
Potrzebuje POMOCY. Mam problem ze znalezieniem amortyzatorow tylnych do mojej 90'tki 2.3 20V.
Zalozono mi chwilowo zamienniki JAKIESTAM, ale roznia sie dlugoscia i auto stoi duzo wyzej. Moze ktos juz mial taki problem i moze mi podac producenta i jakis moze nr czesci, amortyzatora do mojego ukochanego auta ?
Interesuja mnie normalne amortyzatory olejowe, takie jak moja powinna miec, nie zadne TUNINGOWE.
Orginalne kosztuja KROCIE.
Mam duzy problem. PROSZE O POMOC !!!!!!!!
Pomierzylem wyciagniete amory (te na ktorych auto stalo rowniutko:
wysokosc calego amora wysunietego 635mm
wysokosc cylindra 380mm
odleglosc od czopa na ktorym lezy sprezyna do otworu mocujacego amor do belki 180mm
POMOCY !!
[B3 7A] Amortyzatory tylne
-
- Forum Audi 80
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Po pierwsze, to nie maiłbys problemu gdybys kupił amory jakiejs pozadnej firmy - bilsteina, kayaby albo coś w tym stylu, po drugie proponuje kupić amora gazowego bo olejowe to juz dawno do muzemu odeszły, ewentualnie gazowo - olejowe. Twoje "nieszczescie" jest dobrym przykałedem na to aby nie kupować nieznanych zamienników. <ok>
ja zakładam takie jak fabryka zaleciła i tak jak mówię przód mam olejowy a tył gazowo alejowy (ze względu na butle z gazem) ponieważ gazówki podnoszą lekko auto. Tak czy owak trzymał bym się na miejscu kolegi zdala od made in taiwan. Sachs, Bilnstein, Gabriel, Keyaba(choc te podobno jak się trafi), A jak chce twarde to Monroe (ale ja nie polecam).
Byle nie super niemieckie z Allegro
Byle nie super niemieckie z Allegro