Radio - opinie, wybor
Radio - opinie, wybor
...witam was, chcialbym kupic nowe radio i zastanawiam sie jakie...ktore byście wybrali ??..
pioneer_deh_4000
kenwood_kdc_w5041ua
alpine_cde_9871rr
sony_cdx_gt420u
pioneer_deh_4000
kenwood_kdc_w5041ua
alpine_cde_9871rr
sony_cdx_gt420u
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 14:11 przez DarekBAMB, łącznie zmieniany 2 razy.
- daniel_b11
- Forum Audi 80
według mnie najlepsze będzie sony, pilot, wejście USB, czego chcieć więcej
No właśnie czego?
Ano podejrzewam że w wyborze radia powinniśmy się kierować nie wyglądem czy dorzuconymi gadżetami ale przedewszystkim jakością brzmienia. Dlatego z tych radyjek proponuję Alpinkę i Keenego a o sony zapomnij. 8-)
No właśnie czego?
Ano podejrzewam że w wyborze radia powinniśmy się kierować nie wyglądem czy dorzuconymi gadżetami ale przedewszystkim jakością brzmienia. Dlatego z tych radyjek proponuję Alpinkę i Keenego a o sony zapomnij. 8-)
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja jestem za pionierem bo słyszałem co to potrafi i na szajsowych głosnikach i na lepszych,
a tak sie prezentowało u mnie przez 5 min
ale alpine jest ponoć jeszcze lepszy ale tego modelu nie miałem okazji odsłuchać
a tak sie prezentowało u mnie przez 5 min
ale alpine jest ponoć jeszcze lepszy ale tego modelu nie miałem okazji odsłuchać
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 14:10 przez Dziki, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyłączając się do tematu, wcześniej miałem Sony (starszy model ze zmieniarką, która ostatnio padła) i postanowiłem kupić coś nowego. Wybór był między Sony CDX 616U (z pilotem i USB) albo jakimś modelem Alipne.
Ostatecznie padło na Alpine CDE9880R. Radio jest moim zdaniem w rozsądnej cenie i wygląda i gra naprawdę bez porównania do Sony. Także polecam.
Ostatecznie padło na Alpine CDE9880R. Radio jest moim zdaniem w rozsądnej cenie i wygląda i gra naprawdę bez porównania do Sony. Także polecam.
DarekBAMB posiadam radio którego zdjęcia wrzucił Dziki Model DEH-4000
Gra bardzo fajnie - dla mnie jest wystarczające Ma wyjście na wzmacniacz który na dniach zawita w bagażniku :mrgreen: Bardzo fajny jest wyświetlacz który jest super czytelny w słoneczne dni <ok>
Dużym plusem jest czerwone podświetlanie przycisków oraz port USB z przodu. Nie nagrywam już płyt tylko zrzucam dane na 2 GB pendrive-a http://www.allegro.pl/item386597413_4gb ... smycz.html Pendrive lekko wystaje i nie przeszkadza w obsłudze radia i praktycznie nie ma możliwości żeby ktoś przez przypadek go uszkodził
Gra bardzo fajnie - dla mnie jest wystarczające Ma wyjście na wzmacniacz który na dniach zawita w bagażniku :mrgreen: Bardzo fajny jest wyświetlacz który jest super czytelny w słoneczne dni <ok>
Dużym plusem jest czerwone podświetlanie przycisków oraz port USB z przodu. Nie nagrywam już płyt tylko zrzucam dane na 2 GB pendrive-a http://www.allegro.pl/item386597413_4gb ... smycz.html Pendrive lekko wystaje i nie przeszkadza w obsłudze radia i praktycznie nie ma możliwości żeby ktoś przez przypadek go uszkodził