[B4 all] Jaka najwezsza opona na felge szerokosci 8 cali
[B4 all] Jaka najwezsza opona na felge szerokosci 8 cali
Witam
Mam pytanie moze ktos z was to przerabial otoz mam felge 17 cali o szerokosci 8 cali chce zalozyc opony 205/50/17 boje sie jednak czy nie beda one za waskie czy rant felgi nie bedzie wystawal za mocno a co za tym idzie czy nie bedzie sie kaleczyl przy probach podjezdzania nawet delikatnego pod krawezniki
Pozdrawiam Wiesiek Żurek
Mam pytanie moze ktos z was to przerabial otoz mam felge 17 cali o szerokosci 8 cali chce zalozyc opony 205/50/17 boje sie jednak czy nie beda one za waskie czy rant felgi nie bedzie wystawal za mocno a co za tym idzie czy nie bedzie sie kaleczyl przy probach podjezdzania nawet delikatnego pod krawezniki
Pozdrawiam Wiesiek Żurek
Ostatnio zmieniony 31 gru 2008, 00:53 przez drboom, łącznie zmieniany 2 razy.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Własie tez sie zastanawiam bo wczoraj zakupiłem 17stki szerokość 8 i na nich opony 205/50. Jeszcze ich nie załozyłem ale zastanawia mnie jak z tym jest bo wyglada to troszke dziwnie, rant podejrzewam tez bardziej narażony? Podejdzie 215/50/17 czy bedzie tarło (wiem ze dziwny rozmiar ) Prosze mnie/nas uswiadomić :mrgreen:
Jakie i za ile. No i jak się jeżdzi na 17, bo nie wiem czy do swojego kupować :mrgreen:hołard pisze:Własie tez sie zastanawiam bo wczoraj zakupiłem 17stki szerokość 8 i na nich opony 205/50. Jeszcze ich nie załozyłem ale zastanawia mnie jak z tym jest bo wyglada to troszke dziwnie, rant podejrzewam tez bardziej narażony? Podejdzie 215/50/17 czy bedzie tarło (wiem ze dziwny rozmiar ) Prosze mnie/nas uswiadomić :mrgreen: