[80 B4 2.0 ABT] Czy moge założyć -40 -60mm do ori amorów?
[80 B4 2.0 ABT] Czy moge założyć -40 -60mm do ori amorów?
Witam jestem młody i jeszcze nie orientuje sie ale moje pytanie to czy mogę założyć czerwone sprężyny (wiem ze kolor nie ma znaczenia) firmy Jamex czy jakoś tak Do oryginalnych amortyzatorów?? Ponoć o wiele szybciej mi się zużyją.. więc Pytam czy tak można?
Ok to jeszcze jedno szybkie pytanie koleś na alleggro wystawił przednie sprężyny -40 - tł amory + sprężyny - 60 Nie mają one już lakieru są jakby pordzewiałe tak z wierzchu z resztą sam zobacz:
Pisał że nie dobijały i nie są zniszczone i że jeździły po zagranicznych drogach, opłaca sie brać je za około 170 zł całość?
Pisał że nie dobijały i nie są zniszczone i że jeździły po zagranicznych drogach, opłaca sie brać je za około 170 zł całość?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Moja propozycja jest taka http://moto.allegro.pl/item393997217_za ... g_mts.html moze wychodzi "nieco" wiecej kasy ale masz juz pozadne amory i pewne springi wiec jak by nie liczył to jest tanio i wszystko nowe, jesli natomiast chcesz same springi to bierz -40mm zekomo nie trzeba zmianiać amorów ale ja w to nie wierze predzej czy później amor sie rozleci. Z tego co tam wyzej zaprezentowałes to wziołbym H&R tylko dowiedz sie dokładnie jakie maja obnizenie, albo przynajmniej jaka jest wysokość sprezyny. A jak szukasz sam przód to mam jamexa w piwnicy ale dopiero co wyjete z pieca - do malowania - tyle ze nówki sztuki, ale sam przód i jest to ostatnia para jaka mam (było ich ponad 7 ) <ok>