Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
-
- Forum Audi 80
brakuje niestety po zimie odpadła ale cieżko dostać ori nowąnoorbi pisze:Widzę że brakuje listwy na drzwiach, załóż bo szpeci auto.
raczej tak ATS DTM lekkie i bardzo mocne takie same ma subaru wrx tylko w kolorze złotymnoorbi pisze: Alu z fotek to ostateczna wersja??
bedą będa , dzis odebrałem autko od mechanika i tak naszybko zrobiłem kilka foteknoorbi pisze:Fajnie wygląda na tym zawiasie, a foty na niższej opcji będą????
audi dostało nowe tarcze ate i klocki ate na tył , nowe gałki ,gumy na wachaczach , łożyska , płyny , przewód hamulcowy i kilka drobiazgów
hehe, znaczy zadbana sztuka :mrgreen:quattro pisze:audi dostało nowe tarcze ate i klocki ate na tył , nowe gałki ,gumy na wachaczach , łożyska , płyny , przewód hamulcowy i kilka drobiazgów
O listwę popytaj ludzi z forum, ktoś na pewno ma, albo cały komplet :
http://moto.allegro.pl/item395217839_au ... lnych.html
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
tak specjalizują sie w tdi ale beznynkami tez sie bawią ( jak chodzi o moją ocene firmy TTC to narazie sie nie wypowiadam bo zostało wystrojenie auta , jak chodzi o wykonanie , bez zastrzeżeń natomiast czas wykonania poraszka !!! prawie 3 mscFranoF1 pisze:czy oni sie specjalizują tylko w TDI?
powiem tak , jak głośny diesel ale bez przesadyClNEK pisze:a jak z glosnoscia auta ??
niewydaje mi sie , róznica będzie niewielkaClNEK pisze:ciekawym czy tlumik koncowy by pomogl
poszło poszło , jeszcze troszke pierdół i bedzie cacyDRED pisze:no nareszcie poszło do przodu
http://www.ttc.pl/FranoF1 pisze:Cytat:
tak specjalizują sie w tdi ale beznynkami tez sie bawią ( jak chodzi o moją ocene firmy TTC to narazie sie nie wypowiadam bo zostało wystrojenie auta , jak chodzi o wykonanie , bez zastrzeżeń natomiast czas wykonania poraszka !!! prawie 3 msc
masz jakiś adres www? gdzie mają siedzibe
To chyba oni jak sie nie myle.
-
- Forum Audi 80
to TTC to nie sa powazni goscie do konca , 3 miesiace kolektor i wydech robic ???? z rudy zelaza stal topili ? , pomijajac ze wydech tak zrobili ze po ziemi sie ciagnal ...ale to nic , takie duperele mozna puscic jak auto <jestem cham> , ale ten koles jest dowcipny , na pytanie jak auto jezdzi cytat" na 3 biegu kolami mieli"..... na kurcze , zeby s2 na 3 biegu mielilo na sychym asfalcie to z 1000HP by sie przydalo... ale se mysle moze jakies cuda robia.... a jak auto jedzie.... hmmm ciagnie od 3800 do 4200 przy czym w polowie tegp "mega" ciagu dostaje czkawki ,w dodatku nagminnie lapie niedoladowanie i jedzie jak sdi... po wczesniejszej rozmowie z ttc to niewiedzialem czy pilota f16 nie trzeba bedzie zatrudnic zeby fure pod dom odprowadzil , a gadki ze dali program pod 200PS ( nie mogl dac rady mojej seryjnej a4 kombi quattro 150PS ) bo zawieszenie jest <jestem cham i prostak> itd to jest kpina w oczy .
Czekam dalej co wykombinuja , auto jest w 100% sprawne , teraz tylko zostalo zrobic soft .
PS: golden poganiaj ich....
Czekam dalej co wykombinuja , auto jest w 100% sprawne , teraz tylko zostalo zrobic soft .
PS: golden poganiaj ich....
Ostatnio zmieniony 08 lip 2008, 18:12 przez staszek quattro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
mam nadzieje że teraz sie już niczym nie wykręcą , w tym tygodniu autko ma miec zamierzone 240 PS jak bedzie miał 200 PS to bedzie ok , zobaczymy co pokaże hamowniastaszek quattro pisze:Czekam dalej co wykombinuja , auto jest w 100% sprawne , teraz tylko zostalo zrobic soft
dzięki za uznanie , jak chodzi o zmiane hamulców na te od rs2 to raczej odpada za dużo kasy już poszło w to auto a jak wiemy kupno zacisków + jarzma + tarcze + klocki zmiana piast felg to już robi sie kwota dość duża a po drugie największą frajde z jazdy czerpie zimą i tu znowu rodzi sie problem przy dużych heblach miesci sie tylko felga 17 cali czyli dochodzi zimówka za jakieś 400 zł sztuka (od bidy ) , jak narazie mam zaciski dwutłoczkowe tarcze brembo i dają radeRychu_coupe pisze:podziwiam prace i kase włożoną w ten samochód super wszystko wygląda tylko te 5 srub by sie przydało
pozdrowionka quattro
-
- Forum Audi 80