[B3/B4] Boczki w skórze :-)
Dzięki. Przód nie ma już prawie gąbki ale się trzyma jeszcze. Ale tył to wyłazi i sypie się strasznie. Myślałem nad zdjęciem materiału, wypraniem i złożeniem z nową gąbką, ale podtarty ten materiał jes już trochę. A ta ekoskóra mi się podoba. Ciekawe ile latek wytrzyma, bo to auto będzie u mnie raczej dożywotnio...
Witam to pierwszy post wiec przepraszam jak cos za pomyłki właśnie skończyłem swoje boczki fotki ponizej. Nurtuje mnie inna rzecz przed ich założeniem siedziałem sobie w samochodzie i nadciągnęła ulewa i okazało się ze w drzwiach leje się porostu woda czy to tak ma być? ścieka po szybie i wcieka sobie pod uszczelkę i prosto do środka drzwi hym fakt ze są tam odprowadzenia na wodę i otwory by sobie uszła ale trochę się zdziwiłem bo wcale jej mało nie leci:-) niby na wygłuszeniu jest folia co znaczyło by ze po to jest by ono nie zamokło ale troszkę mnie to niepokoi czy ta woda powinna TAM BYĆ???
Jesli chodzi o żezanie boczków słuze porada i pomoca Warszawa
fotki boczkow
Jesli chodzi o żezanie boczków słuze porada i pomoca Warszawa
fotki boczkow
Hym bardzo prosto idziesz sobie do pasmanterii kupujesz sobie ozdobny sznureczek nie mniejszy niż 3 mm kolor wedle uznania prosisz 2 osobę do pomocy i wklejasz sobie po kawałeczku ten sznureczek tak po 5 cm i ustawiasz go sobie 2 osoba przydaje się by przytrzymać miejsce gdzie jest podklejone i tak kawałek po kawałku masz wklejone po obwodzie myślę ze to najfajniejszy etap tej pracy kleik jaki zastosowalem to jakis szewski butaprenowaty nakladalem go na sznureczek wacikiem powodzenia mysle ze jasno wytlumaczone
- radziobiker
- Forum Audi 80