[ABT Avant] Stukanie na tyle
-
- Forum Audi 80
[ABT Avant] Stukanie na tyle
Nie wiem czy amortyzatory z tyłu są dobre bo jak skocze na haku w dół to tył lata jak piłka z przodu normalnie. Dlatego nie wiem czy to mogą być amory przyczyną stuków jak wiade w dziure.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
mobi, ja tez tak mam i po wymianie amorow tylnym troche sie uspokoilo ale wciaz stuka moze to byc tylna klapa bakaznika przynajmniej u mnie po dziurach to skaka i niewiem jak to uszczelnic :-x U mnnie tez lata ta rolka na ktor asi enawija pas bezpieczenstwa oczywiscie mowie o tylnich pasach wiec tobie tez to moze latac albo tylnia polka jak tos ma jakies pomysly jak uszczelnic tylnia klape bagaznika lub rokle pasow bezpieczenista wich pisze bo moze pomoze innym uzykownikom forum nie tylko mnie :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
rczopik2, a moglbys zrobic fotke tych odboi jak chodzi Ci o te przy tych "zawiasach" na gumie na takim "palagu metalowym" to mam takie cos. Jedyne co zauwazylem to obcierajaca klapa o zdezak i sciara sie lakier z klapy i to niezabardzo wyglada Ta klapa ryra sie chyba na tym zamku i lata na tym tzw. "bolcu". Bede wdzieczny za pomoc.