[ zloty] Spot - Lublin
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Tak dokładnie to 1/8 mili ... ale to szczegół :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:pozwolę sobie wstawić filmik z wyścigu na 1/4 mili CZARNA - RAFI :mrgreen: hehe niby mam te bidne 90 kucyków ale i na tym można wygrywać <ok> dzięki Rafi za wyścig <ok>
Jak ich nie karmisz to są bidne Widać jednak, że nawet na gazie <pijak> jakoś idą :shock: <ok>
PS
Filmik mojego autorstwa <aparat> ... nie mam jeszcze wprawy, ale w kadrze się zmieściliście :!:
wyniki i czasy są tutaj viewtopic.php?t=17560
kilka filmów z przejazdów :
Gelo vs. Marcin A3
cymbur vs. agrest
Gomez vs. Krasnal
[ Dodano: 2008-07-11, 11:47 ]
na najbliższy spot zapraszam w niedziele o 17tej na Placu Zamkowym
i tak już będzie do końca okresu wakacyjnego
kilka filmów z przejazdów :
Gelo vs. Marcin A3
cymbur vs. agrest
Gomez vs. Krasnal
[ Dodano: 2008-07-11, 11:47 ]
na najbliższy spot zapraszam w niedziele o 17tej na Placu Zamkowym
i tak już będzie do końca okresu wakacyjnego
dokładnie tak postanowiliśmy że spociki będą się odbywać co 2 tygodnie tak jak miało to miejsce do niedawna,także gorąco zapraszam na plac zamkowy w tą niedzielerafi pisze:spoty co dwa tygodnie poczawszy od najblizszej niedzieli
[ Dodano: 2008-07-30, 11:55 ]
zapraszam na spocik w niedziele 3 sierpnia o 17tej na parkingu przy skansenie w Lublinie
PIZZA DLA KLUBOWICZÓW 15% TANIEJ
Witam.
Nie wiedziałem gdzie się wkleić z moją propozycją więc piszę tutaj. Jestem właścicielem pizzeri PRESTO na Nadbystrzyckiej 30N. Ciężko tam trafić więc podpowiem że trzeba skręcić w uliczkę z kostki obok sklepu GROSZEK niedaleko polibudy. Więcej na temat pizzeri możecie znaleźć na stronie www.rabacik.com
PYSZNA PIZZA 15% TANIEJ
Każdy klubowicz kóry poda "hasło klucz" brzmiące "OD AUDI SĄ LEPSZE TYLKO DWA AUDI" i pokarze mi swoją "niunie" jak to mówicie, dostanie 15% zniżki na pizze kosztującą min 17 zł. Zapraszam klubowiczów!
Nie wiedziałem gdzie się wkleić z moją propozycją więc piszę tutaj. Jestem właścicielem pizzeri PRESTO na Nadbystrzyckiej 30N. Ciężko tam trafić więc podpowiem że trzeba skręcić w uliczkę z kostki obok sklepu GROSZEK niedaleko polibudy. Więcej na temat pizzeri możecie znaleźć na stronie www.rabacik.com
PYSZNA PIZZA 15% TANIEJ
Każdy klubowicz kóry poda "hasło klucz" brzmiące "OD AUDI SĄ LEPSZE TYLKO DWA AUDI" i pokarze mi swoją "niunie" jak to mówicie, dostanie 15% zniżki na pizze kosztującą min 17 zł. Zapraszam klubowiczów!
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80