[B3] Czy fotele i kanapa z B4 lub A4 pasują do 80 B3?
[B3] Czy fotele i kanapa z B4 lub A4 pasują do 80 B3?
witam
mam pytanie, tak jak w temacie, czy fotele i kanapa z B4 lub A4 pasują w szyny z B3? Chciałbym trochę pomanewrować z wnętrzem i uzupełnić sobie brak regulacji kierownicy być może odrazu nawet podgrzewane fotele
milego dnia
mam pytanie, tak jak w temacie, czy fotele i kanapa z B4 lub A4 pasują w szyny z B3? Chciałbym trochę pomanewrować z wnętrzem i uzupełnić sobie brak regulacji kierownicy być może odrazu nawet podgrzewane fotele
milego dnia
Re: [B3] Czy fotele i kanapa z B4 lub A4 pasują do 80 B3?
poke pisze:witam
....i uzupełnić sobie brak regulacji kierownicy
w osiemdziesiątkach B2 B3 B4 nie ma regulacji kierownicy, albo pasujesz albo musisz zmienić na calibrę :lol:
a tak poważnie to może bym miał boczki, fotele podgrzewane i kanapę do sprzedania w super stanie. Ile byś za to dał :?:
na razie tylko pytam, bo że tak powiem, jak kupiłem swoje Sreberko to już od 8 miesięcy przy nim grzebie, w sumie to grzebał mechanik, i bardzo mu sie niespieszyło, a teraz chcę wszystko jeszcze podoprowadzać do porządku i się orientuję co i jak, zaraz będę dzwonił po reflektory i kierunkowskazy przednie i blendę, bo mi rozwalił, a taka popekana psuje efekt, fotki pojawią się jak tylko doprowadzę wszystko do stany takiego jaki oczekuje, a później opiszę całą historię w moje Audi
milego dnia
milego dnia