[b3/b4] Zegary - a4>b3 ?
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
bajer super i ladnie to wygląda tylko ze trzeba miec dobrego i zaufanego zaprzyjaznionego elektryka co zna sie na rzeczy... :-> przeciez nie powiesz do zwyklej nie miłej łajzy... wes pan mi zrezaj to :mrgreen: no chyba ze bedzie wiedziec o co biega... są elektrycy co dla nich to nie bedzie problem a inni to moga czlowieka z tym wygonic... :mrgreen:florian pisze:nie no naprawde BAJER :mrgreen: tylko jak to wszystko podlaczyc :?:
... i z pewnością nikogo szybko nie znajdziesz, kto by się tego podjoł...na forum rezaczy jest jeden zaufany użytkownik, który z pewnością by to zrobił...ale czy będzie miał czas na to :roll:OGr pisze:dlatego wolałbym komus zaufanemu zapłacić niż komuś kogo nie znam wogóle Tylko ze nikt z Krakowskich użytwkoników tych zegarów się nie odzywa.
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 3f35a8f568 tu dość fajnie te zegary sie prezentują, jak i całe wnetrze(poza kierą) Ale w do 80tki bardziej leżą oryginalne z kompem, te jakies takie jak nie na swoim miejscu Moze tylko dla mnie to tak wyglada :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
OGr pisze:tak ale pełny komputer do B4 kosztuje około 400-500 zł, jaki to sens jak w takiej samej cenie masz zegary z A4/A6 ?
Co nie zmienia faktu ze i tak wyglada i pasuje lepiej A za 500zł to chyba nikt samego kompa nie kupuje tylko szuka taniej (a mozna taniej). Nie rozumiem? jak to jaki sens? taki ze masz Wyje...ane oryginalne zegarki, a nie jakas zeźba z nowszego audi to lepiej wstawic cos z A4 bo z b4 za drogie(albo w tej samej cenie) to juz leiej pozostac przy seryjnych, jak dla mnie.Ale jak ktoś lubi zmieniac 80 w A4 to jego sprawa Strzałka
niejaki MariuszD zrobi przejsciowke bez problemu (plytke drukowana) tylko, ze do zegarow z a4 troche nowszej czyli z bialym podswietlaniem, ja kupilem za 300 zl z czerwonym (z kompem) bo nie chcialem zmieniac podswietlania i teraz mam problem gdysz Mariusz nie ma czasu na przerabianie tej plytki do starszych zegarow.
gdzies mam podpisane wtyczki od b4 i a4 i bede musial chyba sam pokombinowac i pozamieniac sygnaly
gdzies mam podpisane wtyczki od b4 i a4 i bede musial chyba sam pokombinowac i pozamieniac sygnaly