[D2 AQF]Czyli A8 4.2 V8 by AvantMan....
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Może kiedyś w dalekiej przyszłości jak ceny benzyny spadną ....B4ME pisze: PS. Zawsze można cos dołożyć do tego V8 xD jakiś kompresorek albo NX XDDD HiHi
Masz rację trocha lipa ale jak włącze tryb manualny to zaczyna się frajda z jazdy To cały urok Tiptronica.AUDI_A6 pisze:Trochę lipa, ze automat.
Faktycznie dzwięk super tylko go nie słychać muszę mieć otwarty szyberdach albo okna żeby się delektować. <ok>Darek 80b3 pisze:Silnika zazdroszczę najbardziej,dźwięku mozna jeździć bez radia :roll:
Wpadaj przyjmę cię z otwartymi rękami <pijaczek>Tdi B4 117Ps pisze:AvantMan,Wpadne do ciebie na jazde próbną tylko zalej Bestie <ok>
Dziękuje wszystkim za pozytywną ocenę auta zdrówko all
Na SedanMan <haha>Bastek pisze:AvantMan, teraz musisz zmienić nik <ok>
Też bym wolał 3.3TDi bo było by mniejsze spalanie i byłoby co pomodzić ale i tak jest spoko <ok> Przez wysoką cenę tdi'ka nie kupiłem.joker9-89 pisze:Ladna A8 i to w kolorze srebnym az milo popatrzec Ja wybralbym 3,3 quattro tdi i tez by bylo miod i spalanie odpowiednie ale to twoje auto pozdrawiam
Mi też go trochę szkoda ale w życiu tak bywa trzeba iść do przodu i kupować tylko audiczkiSolskier pisze::mrgreen: szkoda tez starego avanta bo był równiez na kozaku
Solskire trzeba będzie kiedyś opić furkę <pijaczek>