[1Z TDI B4 1993] Kto ma Vaga ?
[1Z TDI B4 1993] Kto ma Vaga ?
Witam koledzy chcem zrobić logi dynamiczne a w moich okolicach mało kto wie o co w tym chodzi. Mianowicie mieszkam w województwie Warmińsko-Mazurskim koło Olsztyna w Lidzbarku Warmińskim. Jeżeli w tych okolicach ma ktoś Vaga i może wykonać logi dynamiczne w moim samochodzie to był bym wdzięczny. W samochodzie wymienione zostały końcówki wtrysków, niby wszytko jest ustawione na tip toop a samochód wciąz potęrznie kompci i jak przyspieszam czuje jak samochód idzie potem jakby ktoś złapał mnie za zderzak taki brak mocy jakbym odjął nige z gazu (delikatnie) i w tym momencie najwiecej kopci i następnie samochód znowu normalnie idze te zjawisko lubi się powtórzyć 2 - 3 razy podczas jednego przyśpieszania.
Adamm było by świetnie tylko najpierw się zdzwonimy i powiesz kiedy bedziesz mógł tak na spokojnie. Powiedz mi czy umiesz przeprowadzić te logi dynamiczne? Wogóle to myśle że mógł to być ten zawór sterujący turbina to co mówił minon bo własnie tak się zachowuje.
[ Dodano: 2008-07-20, 15:29 ]
wogóle powiedzcie mi gdzie jest ten N75 zawór może ja przeczyszcze te styki i jakos bedzie. Bo myśle że to możę być to. Mój roczny koszmar.
[ Dodano: 2008-07-20, 15:29 ]
wogóle powiedzcie mi gdzie jest ten N75 zawór może ja przeczyszcze te styki i jakos bedzie. Bo myśle że to możę być to. Mój roczny koszmar.
dzięki audico mam numer do adama i zadzwonie to sie umówie kiedy on bedzie miał czas tylko jest jescze jeden problem. Czytałem teraz niedawno pewien artykuł i pisało że Audi rok do 1993 maja kompa ECU który nie ma pełnej opcji diagnostycznej i nie można sparwdzić wszytskiego tego co można spawdzić w modelach z roku 1994-95 tam też jest ECU ale podobno z pełna opcja diagnostyczną. Moja Audi jest z roku 1993 właśnie i obawiam sie że problem mógłby być. Wogle poprzez Vaga można sparwdzić N 75 ??? Chciałbym wogóle zrobić całe te logi dynamiczne.
Witam wszystkich. Mieszkam w Puławach i chciałbym żeby ktoś zrobił mojemu autku logi dynamiczne i statyczne. Autko leci max 130 pali 6,5l/100km przyspiesza do 100 23 sekundy a kopci przy tym jak star załadowany pod górkę. Wymieniłem N75 i nic. Mam zamiar kupic turbo. Pompa była uszczelniana u mechanika bez żadnego kompa. Pomocy!