[B4 2.0 ABT] Krzywe audiczki
[B4 2.0 ABT] Krzywe audiczki
Mam Pytanko?Wiekszość niuniek jakie jeżdżą siedzą na dupci albo mi się wydaje?tak jakby tylnie zawieszenie było niższe albo 80-tki juz tak mają jak to jest?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ja sądzę że powodem jest po prostu wyeksploatowanie...Jak ktoś dba, auto stoi prosto <ok> A że większość 80 na Polskich drogach to złomy ściągnięte, wyklepane najtańszym kosztem to chyba każdy wie, więc ich stan techniczny pozostawia wiele do życzenia.
Auto zadbane wygląda OK, wystarczy spojrzeć na samochód Dreda, Frana, Cobry, itp, itp.......
Auto zadbane wygląda OK, wystarczy spojrzeć na samochód Dreda, Frana, Cobry, itp, itp.......
moja niunia też jest zagazowana ale przecież serduszko jest na początku autka wiec powinno równoważyć.powodem tego jest że bardzo dużo audiczek z tych lat jest zagazowana , a te 30kg w bagażniku robi swoje
Przychylam sie do opinii wyeksploatowanych chociaż znam poprzedniego własciciela i nie sądze żeby woził ciężary.
Nie pozostaje chyba nic innego tylko wymiana sprężyn
Witam w moje 80-ce avant dupa też troszeczkę (minimalnie siedzi) - ale helmut założył hak iczołgał się z jakąś przyczepą lub woził żonę na tylnym siedzeniu ewentualnie ją dy...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 26 lip 2008, 08:58 przez greg80, łącznie zmieniany 1 raz.