Glosniki - montaz
-
- Forum Audi 80
Glosniki - montaz
Witam,
jakie maksymalnie wymiray (wysokosc, szerokosc magnesu) moga mic glosniki do motnazu w przedniej desce?
jakie maksymalnie wymiray (wysokosc, szerokosc magnesu) moga mic glosniki do motnazu w przedniej desce?
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 17:21 przez tarantura13, łącznie zmieniany 1 raz.
no można wsadzić nawet 13 cm :shock: <ok>
wpiszcie w google to:
"viewtopic.php?p=1017" i szukajcie odnośnika do strony: maniaaudi (w rzeczywistości odwrotnie ale nie idzie inaczej tego wyedytować) z końcówką "eu"
jestem po nocce i ide spac a jakoś nie wiem na razie jak ich rozgryźć... sie zabezpieczyli przed linkowaniem
wpiszcie w google to:
"viewtopic.php?p=1017" i szukajcie odnośnika do strony: maniaaudi (w rzeczywistości odwrotnie ale nie idzie inaczej tego wyedytować) z końcówką "eu"
jestem po nocce i ide spac a jakoś nie wiem na razie jak ich rozgryźć... sie zabezpieczyli przed linkowaniem
Ostatnio zmieniony 26 lip 2008, 08:41 przez Lenio21, łącznie zmieniany 10 razy.
więc mi się ten pomysł nawet podoba... tylko czy dałoby rade może powiększyć te otwory aby móc zamocować te głośniki niżej, aby nie wystawały ponad tapicerkę?? być może dałoby radę jakąś maskownicę do tego założyć....
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 17:20 przez morock, łącznie zmieniany 2 razy.
morock pisze:więc mi się ten pomysł nawet podoba..
Panowie po co tak psuć wygląd i tyle pracy sobie zadawać, kupić taszki wsadzić tam 16 woofery dać w deskę gwizdek i jak jeszcze mało to podłączyć tą całą scenę pod piecyk i w zupełności wystarczy, bo domniemywam że Kolega jeśli myśli o 13 cm z przodu chce mieć bardzo głośny przód...Oofol pisze:Wszystko sie da! tylko sprawne roczki i troche czasu
Tylko trzeba sie najpierw zastanowic czy jest sens... 13 w polke... hmm
a propo rezania przodu to proponuję zająć się miejscem odowiednim dla syczków, czyli słupki... bo tam ich miejsce <ok>