Audik odemnie krytyki nie dostanie bo nie ma co krytykowac, no moze oprocz tych kapsli plastikowych Na 17stkach nie ma tragedii ale tzreba na dziury uwazac. Ogolnie autko bardzo ladne.
Hehe a jak wam sie kierownica podoba? Mi bardzo i to ważne a następne rezanie to zawieszenie - 40mm a chwilę później alu 17". I będzie OK A tego piwa nie mieszałem z wódąl;p piwo laski wydoiły i zostawiły nam i Andzi 2 flaszki...
Błyszczenie... kwestia przyzwyczajenia, ale komfort jazdy bez porównania.... o wiele mniej się kręci niż tą ogromną ori... auto jest agresywniejsze po przez sama kierownice, na Parkingu o wiele łatwiej jest no jak na razie same +
Jedyne co mi nie pasuje to to , że mieszasz wódę z piwem
:lol: może kolega lubi jak jest kolorowo
Szczerze ci powiem,że tyle mnie kosztować bedzie Audi w dieslu(TDI) z dobrym wypasem i z całościowym malowaniem ale jak kto lubi
poza tym fajny kolor zawsze podobały mi się B4 w tym kolorku :mrgreen:
Hehe nie spoko już ich nie założę a co do springów to na specjalne zamówienie przednie były od kolegi Solskiera on miał ich kiedyś od groma jak swoją niunie obniżał, a Tył są skrócone od avanta Springi to 20% sztywności zawieszenia a ile dałem to na PW pytać;D