[All] Kolo zapasowe
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
kapcia w audi zlapalem po przyjezdzie do anglii, wina opony byla co przyspieszylo zakup nowych o 2 tygodnie bo to byla jedna z tych 2 do wymiany. W polsce bym sie wkurzyl bo u nas nie ma nawet 215/35 w internecie a co dopiero w sklepach...byl to moj pierwszy kapec w audi od 9 lat :shock:
Mam gaz w kole i juz 2 razy lecialem do anglii i spowrotem bez zapasu, a jakbym zlapal gume to zadzwonilbym po pomoc drogowa i tyle...czego tu sie bac, w tych czasach gdzie wulkanizacja na kazdym rogu zapasowki to nie az taki przymus...
Mam gaz w kole i juz 2 razy lecialem do anglii i spowrotem bez zapasu, a jakbym zlapal gume to zadzwonilbym po pomoc drogowa i tyle...czego tu sie bac, w tych czasach gdzie wulkanizacja na kazdym rogu zapasowki to nie az taki przymus...
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
no nie wiem , ja wolałbym dla pewności mieć ta dojazdówke co zbawi te pare kilo więcej? niby nic..UFOtm pisze:Mam gaz w kole i juz 2 razy lecialem do anglii i spowrotem bez zapasu, a jakbym zlapal gume to zadzwonilbym po pomoc drogowa i tyle...czego tu sie bac, w tych czasach gdzie wulkanizacja na kazdym rogu zapasowki to nie az taki przymus...
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
:mrgreen: esteta jestem , brzydko by wygladala w bagazniku i by zawsze dzwonila bo miejsca na zamontowanie brak, tak wiec lepeij albo spray albo tel.. :mrgreen:AUDI_A6 pisze:no nie wiem , ja wolałbym dla pewności mieć ta dojazdówke co zbawi te pare kilo więcej? niby nic..
mysle ze z rozmiarem nie ma problemu bo 19'' sa w/g zamiennika wiec ta sama srednica kola co 15''