[Audi 80 1.9 tdi]Czy da radę wyłączyć ?
[Audi 80 1.9 tdi]Czy da radę wyłączyć ?
witam. zgubiłem kluczyki z immo, teraz autko pali i gaśnie po sekundzie. czy wyłącze immo takim czymś:
http://allegro.pl/item406556965_vag_tac ... enowy.html
Proszę nazywać tematy zgodnie z regulaminem :evil:
http://allegro.pl/item406556965_vag_tac ... enowy.html
Proszę nazywać tematy zgodnie z regulaminem :evil:
Ostatnio zmieniony 30 lip 2008, 09:46 przez jaro61, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Raczej To Ci w niczym nie pomoze, polecam przerobić u jakiegos dobrego magika eprom sterujacy immobilizerem (ten co jest w ecu - w nowszych audi jest juz w licznku) Badz kupic transponder i i zakodowac go tak aby immo działało, mozna jeszcze zmienić cały sterownik na taki który immo ma w licznku czyli np z Audi A4 1.9 TDI 1Z badz AHU ale to juz jest wieksza zabawa i koszta podobne do tej zabawki z allegro.
czyli ten transponder to jest ten odblokowywacz z allegro, lub inaczej immo emulator?
[ Dodano: 2008-07-31, 09:26 ]
poczytalem troche, co lepiej kupic, nowy transponder do kluczyka i go zaprogeramować (czy da sie go zaprogramować bez starych kluczyków), czy moze lepiej ten odblokowywacz immo z allegro( taka mała płytka )?? pomóżcie
[ Dodano: 2008-07-31, 09:26 ]
poczytalem troche, co lepiej kupic, nowy transponder do kluczyka i go zaprogeramować (czy da sie go zaprogramować bez starych kluczyków), czy moze lepiej ten odblokowywacz immo z allegro( taka mała płytka )?? pomóżcie
Witam,
mam takie pytanie, nie moge nigdzie znalez postu, mam problem z moim audikiem 1993 TDI taki, że raz sie otwieraja szyby i zamykaja a po jakimś czasie się nie otwieraja ani się nie podswietlaja, druga przyczyne mam taka, że immo mi daje popalić, nie mam go w kluczyku, auto odpali po chwili 2s gaśnie, przez noc postoji, w siadam przekrecam stacyjke, dotykam śrubke pod kodpitem i klamki immo gasnie auto pali, mam takie pytanie czy jest opcja odpiecia tej skrzyneczki immo małej pod kodpitem i podpięcia bezpośrednio?? czy zaczynaja się tutaj jakieś schody?? miał ktoś taki problem
mam takie pytanie, nie moge nigdzie znalez postu, mam problem z moim audikiem 1993 TDI taki, że raz sie otwieraja szyby i zamykaja a po jakimś czasie się nie otwieraja ani się nie podswietlaja, druga przyczyne mam taka, że immo mi daje popalić, nie mam go w kluczyku, auto odpali po chwili 2s gaśnie, przez noc postoji, w siadam przekrecam stacyjke, dotykam śrubke pod kodpitem i klamki immo gasnie auto pali, mam takie pytanie czy jest opcja odpiecia tej skrzyneczki immo małej pod kodpitem i podpięcia bezpośrednio?? czy zaczynaja się tutaj jakieś schody?? miał ktoś taki problem
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Przekażnik sterujący szybami ,do przelutowaniaZtnkrk pisze:mam problem z moim audikiem 1993 TDI taki, że raz sie otwieraja szyby i zamykaja a po jakimś czasie się nie otwieraja ani się nie podswietlaja,
W tym aucie nie ma ori immo w ecu ,jesli juz jest ,to zewnętrzne ,zwykle dokładane ,więc wywalić nie problem ,jest przerwany jakiś obwód ,który należy z powrotem połaczyć ...każdy mający podstawy elektryki opanowane,powinien sobie z tym poradzić bez problemuZtnkrk pisze:druga przyczyne mam taka, że immo mi daje popalić, nie mam go w kluczyku, auto odpali po chwili 2s gaśnie, przez noc postoji, w siadam przekrecam stacyjke, dotykam śrubke pod kodpitem i klamki immo gasnie auto pali, mam takie pytanie czy jest opcja odpiecia tej skrzyneczki immo małej pod kodpitem i podpięcia bezpośrednio??