[Avant B4 2.6 ABC quattro] Napęd quattro
[Avant B4 2.6 ABC quattro] Napęd quattro
Mam pytanie odnośnie posiadaczy takiego właśnie modelu.
Czy w tym modelu napęd quattro jest tak ''odkryty'' ? chodzi mi o dwie podpory wału (podpory ?) Czy mogłby ktoś zaglądnąć pod swoją niunie i obejrzeć napęd... i mała prośba o zdjęcie podwozia tego modelu. Łatwo jest uszkodzić quattro ? Boje sie że coś urwe podczas jazdy
Czy w tym modelu napęd quattro jest tak ''odkryty'' ? chodzi mi o dwie podpory wału (podpory ?) Czy mogłby ktoś zaglądnąć pod swoją niunie i obejrzeć napęd... i mała prośba o zdjęcie podwozia tego modelu. Łatwo jest uszkodzić quattro ? Boje sie że coś urwe podczas jazdy
witam moje [B3 90 NG <quattro> ] już miało takie wyprawę po za drogę dramat i kompletnie nic z napędu nie uszkodziłem najpierw przywalisz wydechem moja jest obniżona fabrycznie o parę centów i onic się nie martwię tak jak napisał kolega Solskier ten napęnd nie jedno przetrwa wrzucił bym fotki B3 ale nie wiem jak bo jestem lewy z kompem
Witam masz wszystko wporządku identycznie jak ja mojim zdaniem nawet łaczenie rury wydechowej ta część z dwiema śrubami najblirzej asaltu i otym pisałem ze wydechem przywalisz ja tym odćinkiem naj częśćiej wadze postaram śie wrzucić foty bende prubował <quattro>
[ Dodano: 2008-07-31, 16:00 ]
obiecane fotki tak ma wyglądac te pierśćieńie to łoncznik wydechu
[ Dodano: 2008-07-31, 16:06 ]
nastempne
[ Dodano: 2008-07-31, 17:41 ]
tak wygląda nowy łącznik
[ Dodano: 2008-07-31, 20:28 ]
jeszcze jedno gdzies mi umkło
[ Dodano: 2008-07-31, 16:00 ]
obiecane fotki tak ma wyglądac te pierśćieńie to łoncznik wydechu
[ Dodano: 2008-07-31, 16:06 ]
nastempne
[ Dodano: 2008-07-31, 17:41 ]
tak wygląda nowy łącznik
[ Dodano: 2008-07-31, 20:28 ]
jeszcze jedno gdzies mi umkło
witam masz racje teraz tak zrobię bo nie muszę czymac z drugiej strony kluczem już kręciłem tym w każdą stronę tylko moje maleństwo jest nisko posadzone bywało tak że szurałem po spowalniaczach no tych leżących policjantach jestem skazany na poprawki co jakiś czas na fotce widać że ma przedmuchy pozdrawiam