B3 Coupe
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Masz ciekawe i orginalne autko, najbardziej w oczy rzuca sie felaga wzorem z nowych modeli, i tu pojawia sie moje pytanie czy sa to ori felgi audi czy jakies o takim samym wzorze plus dekle audi, czy moze masz kobinowany rozstaza i sa to ori felgi Napsiz mi na PW jakie maja wymiary et, rozstaw i wielkosc bo coś takiego bym sobie zapodał
To ja będę oryginalny i napiszę, że autko samo w sobie jest bardzo fajne, widać że zadbane. Natomiast felgi - beznadziejne. Za duże, zbyt pospolite i kompletnie nie pasujące do tego samochodu. Pasują do A6, bo jest to auto o połowę większe i optycznie się te 17" w tym wzorze zgrywa, ale do tej coupe to jest pomyłka.
No ale ważne, że masz duże felgi i Ci się podoba
Ktoś tam napisał o znaczku S2, że wieje wiochą. Moim zdaniem znaczka się w czasie jazdy mijając nie zauważy, ale felgi wieją wiochą 10x większą. Nie do tego autka...
No ale ważne, że masz duże felgi i Ci się podoba
Ktoś tam napisał o znaczku S2, że wieje wiochą. Moim zdaniem znaczka się w czasie jazdy mijając nie zauważy, ale felgi wieją wiochą 10x większą. Nie do tego autka...
wg mnie quattro to podstawa :mrgreen:
gdyby Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach :mrgreen: (joke!!)
intrygują mnie te fele, przeciez 8B miały cztery śruby :?:
pochwal się jaka gazownie masz bo ja juz w NG poł roku wytrzymalem na PB, ale nie wiem na ile starczy mi jeszcze sił, a tego co mój gazownik mowil sekwencje zalozy ale bez zadnej gwarancji ze to bedzie jezdzilo wiec niebede mącił ryku R5
gdyby Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach :mrgreen: (joke!!)
intrygują mnie te fele, przeciez 8B miały cztery śruby :?:
pochwal się jaka gazownie masz bo ja juz w NG poł roku wytrzymalem na PB, ale nie wiem na ile starczy mi jeszcze sił, a tego co mój gazownik mowil sekwencje zalozy ale bez zadnej gwarancji ze to bedzie jezdzilo wiec niebede mącił ryku R5
gaz mam najzwyklejszy nie zadna sekwencja bo mi tez powiedzial ze na moją odpowiedzialnosc bo sekwencje w tym silniku malo kto zakladai daje gware takze dalem 1700 zeta mam ukryty wlewik tak jak juz pisalem i pali powyzej 12 litrow przy nnormalnej jezdzie...raz tylko w trasie zszedłem ponizej 11 litrow...a jak wstawie jej w lampe to nawet 16 wezmie hehe
Sporo Ci pali... Moje 2.6 pali mniej. Nie myślałeś o blosie?fajgi pisze:gaz mam najzwyklejszy nie zadna sekwencja bo mi tez powiedzial ze na moją odpowiedzialnosc bo sekwencje w tym silniku malo kto zakladai daje gware takze dalem 1700 zeta mam ukryty wlewik tak jak juz pisalem i pali powyzej 12 litrow przy nnormalnej jezdzie...raz tylko w trasie zszedłem ponizej 11 litrow...a jak wstawie jej w lampe to nawet 16 wezmie hehe