B3 Coupe
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Masz ciekawe i orginalne autko, najbardziej w oczy rzuca sie felaga wzorem z nowych modeli, i tu pojawia sie moje pytanie czy sa to ori felgi audi czy jakies o takim samym wzorze plus dekle audi, czy moze masz kobinowany rozstaza i sa to ori felgi
Napsiz mi na PW jakie maja wymiary et, rozstaw i wielkosc bo coś takiego bym sobie zapodał 
To ja będę oryginalny i napiszę, że autko samo w sobie jest bardzo fajne, widać że zadbane. Natomiast felgi - beznadziejne. Za duże, zbyt pospolite i kompletnie nie pasujące do tego samochodu. Pasują do A6, bo jest to auto o połowę większe i optycznie się te 17" w tym wzorze zgrywa, ale do tej coupe to jest pomyłka.
No ale ważne, że masz duże felgi i Ci się podoba
Ktoś tam napisał o znaczku S2, że wieje wiochą. Moim zdaniem znaczka się w czasie jazdy mijając nie zauważy, ale felgi wieją wiochą 10x większą. Nie do tego autka...
No ale ważne, że masz duże felgi i Ci się podoba
Ktoś tam napisał o znaczku S2, że wieje wiochą. Moim zdaniem znaczka się w czasie jazdy mijając nie zauważy, ale felgi wieją wiochą 10x większą. Nie do tego autka...
-
topgear68
wg mnie quattro to podstawa :mrgreen:
gdyby Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach :mrgreen: (joke!!)
intrygują mnie te fele, przeciez 8B miały cztery śruby :?:
pochwal się jaka gazownie masz bo ja juz w NG poł roku wytrzymalem na PB, ale nie wiem na ile starczy mi jeszcze sił, a tego co mój gazownik mowil sekwencje zalozy ale bez zadnej gwarancji ze to bedzie jezdzilo wiec niebede mącił ryku R5
gdyby Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach :mrgreen: (joke!!)
intrygują mnie te fele, przeciez 8B miały cztery śruby :?:
pochwal się jaka gazownie masz bo ja juz w NG poł roku wytrzymalem na PB, ale nie wiem na ile starczy mi jeszcze sił, a tego co mój gazownik mowil sekwencje zalozy ale bez zadnej gwarancji ze to bedzie jezdzilo wiec niebede mącił ryku R5
-
topgear68
gaz mam najzwyklejszy nie zadna sekwencja bo mi tez powiedzial ze na moją odpowiedzialnosc bo sekwencje w tym silniku malo kto zakladai daje gware
takze dalem 1700 zeta mam ukryty wlewik tak jak juz pisalem i pali powyzej 12 litrow przy nnormalnej jezdzie...raz tylko w trasie zszedłem ponizej 11 litrow...a jak wstawie jej w lampe to nawet 16 wezmie hehe 
-
topgear68
Sporo Ci pali... Moje 2.6 pali mniej. Nie myślałeś o blosie?fajgi pisze:gaz mam najzwyklejszy nie zadna sekwencja bo mi tez powiedzial ze na moją odpowiedzialnosc bo sekwencje w tym silniku malo kto zakladai daje gwaretakze dalem 1700 zeta mam ukryty wlewik tak jak juz pisalem i pali powyzej 12 litrow przy nnormalnej jezdzie...raz tylko w trasie zszedłem ponizej 11 litrow...a jak wstawie jej w lampe to nawet 16 wezmie hehe