[90 B3 2.3 NG] dwie kostki pod oswietleniem wnętrza
[90 B3 2.3 NG] dwie kostki pod oswietleniem wnętrza
witam zagłębiłem się w temacie wymiany szyber dachu z korbki na elektryczny po przeczytaniu tematu Krzyśka 11 i skontaktowałem się z kolegom z forum w sprawie jednego elementu w tej przekładce no i nie bardzo wiedziałem też jak się do tego zabrać instrukcje dostałem Solskier dzięki tylko wyciągłem lampkę a tu pod spodem dwie kostki z wiązkom jest możliwe że to fabryka czy domowa robota i czy to do szyber dachu bo jeśli tak to sporo roboty mnie ominie dzięki z gury
Na 1000000000000000000% NIE <ok>kubik pisze:a nie jest to czasem od ele. szyberka.jmm pisze:a ta czarna jest od zasilania lampek w rączkach
Jeśli na skrajnym czarnym przewodzie jest (+) a na drugim czarnym jest (+) po stacyjce to jest to szyber.
W Coupe i 90 mam elektryke szyberka i mam wtyczki zarowno do niego jak i wymienionych wyzej akcesoriow
W czarnej nie masz zasilania, bo ją się wpina w tą lampke co masz teraz i z niej idzie zasilanie na lampki do czytania w rączkach. Na Twoim miejscu pozdejmowałbym rączki i sprawdził czy nie masz tam instalcji wyprowadzonej, a wtedy już chyba wiesz co zrobićBAX pisze:Witam wielkie dzięki za odpowiedz nadmienię ze w białej kostce w obu pinach jest prąd a w czarnej niema w zadnym z kabli prawdopodobnie czarnom kostkę przerobie pod szyberek a z białej sprubuje skombinowac tom llampkę do makijażu może moja kobieta zacznie się w końcu malować
Lusterka do makijażu były w obu daszkach za dopłatą
Witam już to wczoraj sprawdziłem niema instalacji pod uchwytami im więcej czytam o wyposażeniu tego modelu jakie oczywiscię fabryka wypuszczała to moja jest naj biedniejsza ale szyberka elektrycznego i tej lampki do makijażu nie odpuszczę w Niedzielę na giełdę i poszukuje .Wielkie dzięki za pomoc nie wpadł bym na to co jest z tom czarną kostkom na żywca szukał bym czemu nie ma tam prądu.Pozdrawiam