[B4 ABT '93] Pasy tylnie - brak
[B4 ABT '93] Pasy tylnie - brak
ostatnio tak się zastanawiam - w mojej b4 nie ma tylnych pasów, oprócz środkowego. natomiast są wpięcia na wszystkie trzy jak w innych cywilizowanych autkach
mogło być tak że w produkcji wyszły auta bez tych tylnich pasów czy bardziej prawdopodobne że je po prostu ktoś wymontował? i czy jak kupię na allegro to będzie się dało zamontować ten tył?
mogło być tak że w produkcji wyszły auta bez tych tylnich pasów czy bardziej prawdopodobne że je po prostu ktoś wymontował? i czy jak kupię na allegro to będzie się dało zamontować ten tył?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/show_user_auctio ... id=2804421 zadzwon do niego powiedz ze dzwonisz od Piotrka z Kłodzka maja pasy na bank. <ok>
więc czekam Koledzy na info czy ktoś z Was cosik ma :lol:
chcę założyć te pasy, bo to zawsze bezpieczniej dla pasażerów...nie wiadomo co za wariat w ceibei wiedzie :evil:
p.s. zauważyłe że spod tylniej półki zwisają takie metalowe części z dziurkami od których idą pasy wzdłuż półki i wpadają za tapicerkę. to pewnie pozostałości po rozbiórce...choć muszę sprawdzić czy ktoś ich po prostu nie wszucił za tapicerkę. ale raczej ich nie ma
[ Dodano: 2008-08-09, 10:20 ]
i co AUDI_A6, znalazłeś coś w tym swoim garażu?
chcę założyć te pasy, bo to zawsze bezpieczniej dla pasażerów...nie wiadomo co za wariat w ceibei wiedzie :evil:
p.s. zauważyłe że spod tylniej półki zwisają takie metalowe części z dziurkami od których idą pasy wzdłuż półki i wpadają za tapicerkę. to pewnie pozostałości po rozbiórce...choć muszę sprawdzić czy ktoś ich po prostu nie wszucił za tapicerkę. ale raczej ich nie ma
[ Dodano: 2008-08-09, 10:20 ]
i co AUDI_A6, znalazłeś coś w tym swoim garażu?