Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
-
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ta Motorola jest szczególnie fajna, już 3 lata mi służy <palma>
Bastek, Duo to ma jakieś wtyki chyba w urzędzie komunikacji :mrgreen:
PS. Mam już dwa półkubełki z przodu. Gleba, niski profil, półkubełeki wrażenia z jazdy na zakrętach niezapomniane
Bastek, Duo to ma jakieś wtyki chyba w urzędzie komunikacji :mrgreen:
PS. Mam już dwa półkubełki z przodu. Gleba, niski profil, półkubełeki wrażenia z jazdy na zakrętach niezapomniane
Ostatnio zmieniony 11 sie 2008, 22:47 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
no wkońcu zabrali mu dowód - cytuję sowjego tatę jak mi zawinęli szmatę <mikolaj>
witaj w klubie Krystian :mrgreen:
bez dowodu też mozna jeździć
zapłacisz 20pln i śmigasz dalej :mrgreen:
a co do lubienia ... to w ost. piątek podczas nocnych wyścigów zamiast zabierać mi dowód kazali mi sie tylko ".. zabierać .." także nie było tak najgorzej i tu pozdro dla tych Panów
pozdrawiam wszystkich policjantów z mojego miasta, panowie jeździłem, jeźdżę i będę jeździć na szerokich kołach, bez rejestracji z przodu, z jedną wycieraczką, tyłem us i Bóg wie co jeszcze mi przyjdzie do głowy, pomysłów mam jeszcze dużo, czapki wam z głów jeszcze nie raz pospadają .. aha i cieszcie się, że kierunki założyłem z przodu :mrgreen: alleluja :!:
pozdrawiam jeszcze raz duopastor.
a co do lubienia ... to w ost. piątek podczas nocnych wyścigów zamiast zabierać mi dowód kazali mi sie tylko ".. zabierać .." także nie było tak najgorzej i tu pozdro dla tych Panów
pozdrawiam wszystkich policjantów z mojego miasta, panowie jeździłem, jeźdżę i będę jeździć na szerokich kołach, bez rejestracji z przodu, z jedną wycieraczką, tyłem us i Bóg wie co jeszcze mi przyjdzie do głowy, pomysłów mam jeszcze dużo, czapki wam z głów jeszcze nie raz pospadają .. aha i cieszcie się, że kierunki założyłem z przodu :mrgreen: alleluja :!:
-
- Forum Audi 80
nic nie stanie Ci na drodze w rezaniu swojej wyczesanej audiczki <ok> i za to Ciebie lubię, choć Ciebie nie znam :lol: (tylko nie uznajcie mnie za pedała :shock: :lol: )duo pisze:no wkońcu zabrali mu dowód - cytuję sowjego tatę jak mi zawinęli szmatę <mikolaj>
Niezla zawiecha
Niezle stoi z klina,jaka masz zawieche, ze tak siadl przod(ile cm sieadl przod).Kocham to niby normalny zwyklaczek,ale zawiecha dodala mu charakteru i pokazuje, ze nie byle kto jezdzi ta fura. Tylko maniak tuningu.Włóz dobra fele na rancie a bedzie cudo.Pozdro
zmień fele bo te nie nadają się , lusterka w kolor nadwozia będzie duuużo lepiej.
czerwone z żółtym ?? dość oryginalne połączenie Czy tylną kanapę też masz czerwoną??.
lampki tył fajniusie , zresztą US Japan sam w sobie jest ładne więc na każdym sedanie będzie to fajnie wygladać.
generalnie dużo plusów tak trzymaj brachu
czerwone z żółtym ?? dość oryginalne połączenie Czy tylną kanapę też masz czerwoną??.
lampki tył fajniusie , zresztą US Japan sam w sobie jest ładne więc na każdym sedanie będzie to fajnie wygladać.
generalnie dużo plusów tak trzymaj brachu
Tylko 20 PLN ?? tanio rzekłbym ze promocja towarów i usługduo pisze:bez dowodu też mozna jeździć
zapłacisz 20pln i śmigasz dalej
co do policji to do nich raczej nic nie mam. szczerze powiem wole policję niż straż wiejską (miejską )duo pisze:pozdrawiam wszystkich policjantów z mojego miasta, panowie jeździłem, jeźdżę i będę jeździć na szerokich kołach, bez rejestracji z przodu, z jedną wycieraczką, tyłem us i Bóg wie co jeszcze mi przyjdzie do głowy, pomysłów mam jeszcze dużo, czapki wam z głów jeszcze nie raz pospadają .. aha i cieszcie się, że kierunki założyłem z przodu alleluja
z tego co wiem to szerokie koła moga być w aucie byle poza jego obrys nie wystawały. 1 wycieraczka ? nie spotkałem sie w krk zeby psy się do tego doczepiły :?:
a lampy US mi się podobają i to bardzo... są nieziemskie :mrgreen: :lol: :shock:
znajomego psy z znaczkiem R zatrzymali i sie dowalili ze nie ma kierunków w błotnikach ... chyba nie wiedzieli ze takie auta były seryjne ... ale podziwiam ich za głupotę <ok>
Swoją drogą Audiczkę ma zrezaną pięknie. :shock: jestem pod wrażeniem. Ja u siebie dopiero zaczynam zabawę ... na razie jest Kiera od A4, niebawem bedzie klimatronic, boczki w skórze i pare innych gadzetów. Przymierzam sie powoli psychicznie i finansowo na zmiane silnika z 2.0 ABT na 1.8 ADR 8-)
z tymi kierunkami to wiedzieli , że dzwonią , ale nie wiedzieli w jakim kościele .
Jest przepis który reguluje własnei posiadanie kierunków.
Mianowicie trzeba mieć kierunki z boku jeśli auto jesz szerszze niż XXX ( nie pamiętam ile) i nie posiada kierunków narożnie tylko do przodu .
Tak samo jest jak się ma hak trzeba mieć kierunki z boku ( tutaj też był jakiś warunek , ale również nie pamiętam)
Jest przepis który reguluje własnei posiadanie kierunków.
Mianowicie trzeba mieć kierunki z boku jeśli auto jesz szerszze niż XXX ( nie pamiętam ile) i nie posiada kierunków narożnie tylko do przodu .
Tak samo jest jak się ma hak trzeba mieć kierunki z boku ( tutaj też był jakiś warunek , ale również nie pamiętam)