Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
marcinelk13
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcinelk13 » 11 sie 2008, 22:17

troszkę lipa, ale zaraz się uspokoisz jak się wypowiem :shock: :lol: ;-) audiczka jest wypierdzielona w kosmos 8-) kolorek, fela, gleba, fotele, silniczek to....... nawet nie mogę tego opisać :roll: jednym słowem jest wyje.... tak samo jak Twoja motorola E398 :lol: <ok>

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 11 sie 2008, 22:22

Ta Motorola jest szczególnie fajna, już 3 lata mi służy <palma>

Bastek, Duo to ma jakieś wtyki chyba w urzędzie komunikacji :mrgreen:

PS. Mam już dwa półkubełki z przodu. Gleba, niski profil, półkubełeki wrażenia z jazdy na zakrętach niezapomniane :-)
Ostatnio zmieniony 11 sie 2008, 22:47 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 11 sie 2008, 22:34

AUDI_A6 pisze:Bastek, Duo to ma jakieś wtyki chyba w urzędzie komunikacji :mrgreen:
a gdzie Duo nie ma wtyk ? <mikolaj>

marcinelk13
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcinelk13 » 11 sie 2008, 22:36

Bastek pisze:
AUDI_A6 pisze:Bastek, Duo to ma jakieś wtyki chyba w urzędzie komunikacji :mrgreen:
a gdzie Duo nie ma wtyk ? <mikolaj>
pewnie w majtkach :shock: :lol: ;-) (duo, w tym momencie nie miałem Ciebie urazić <piwo> )

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Krycha » 11 sie 2008, 22:38

Bastek, Policja go nie lubi, bo zabrali mu dowód. Widocznie słaby bajer zapodał :mrgreen:

Awatar użytkownika
Carol
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Carol » 11 sie 2008, 22:43

AUDI_A6 pisze:wrażenia z jazdy na zakrętach zapomniane :-)
gdyby nie proste to bym nie mogl nadarzyc :-) a w sobote to przegieli jakie wyscigi nocne , mlode policjanty i sie popisuja :mrgreen: pozdrowionka niebiescy <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 11 sie 2008, 23:08

no wkońcu zabrali mu dowód - cytuję sowjego tatę jak mi zawinęli szmatę <mikolaj>
witaj w klubie Krystian :mrgreen:
bez dowodu też mozna jeździć :-P
zapłacisz 20pln i śmigasz dalej :mrgreen:
a co do lubienia ... to w ost. piątek podczas nocnych wyścigów zamiast zabierać mi dowód kazali mi sie tylko ".. zabierać .." także nie było tak najgorzej i tu pozdro dla tych Panów <piwo>
pozdrawiam wszystkich policjantów z mojego miasta, panowie jeździłem, jeźdżę i będę jeździć na szerokich kołach, bez rejestracji z przodu, z jedną wycieraczką, tyłem us i Bóg wie co jeszcze mi przyjdzie do głowy, pomysłów mam jeszcze dużo, czapki wam z głów jeszcze nie raz pospadają .. aha i cieszcie się, że kierunki założyłem z przodu :mrgreen: alleluja :!:
pozdrawiam jeszcze raz duopastor.

marcinelk13
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcinelk13 » 11 sie 2008, 23:12

duo pisze:no wkońcu zabrali mu dowód - cytuję sowjego tatę jak mi zawinęli szmatę <mikolaj>
witaj w klubie Krystian :mrgreen:
bez dowodu też mozna jeździć :-P
zapłacisz 20pln i śmigasz dalej :mrgreen:
a co do lubienia ... to w ost. piątek podczas nocnych wyścigów zamiast zabierać mi dowód kazali mi sie tylko ".. zabierać .." także nie było tak najgorzej i tu pozdro dla tych Panów <piwo>
pozdrawiam wszystkich policjantów z mojego miasta, panowie jeździłem, jeźdżę i będę jeździć na szerokich kołach, bez rejestracji z przodu, z jedną wycieraczką, tyłem us i Bóg wie co jeszcze mi przyjdzie do głowy, pomysłów mam jeszcze dużo, czapki wam z głów jeszcze nie raz pospadają .. aha i cieszcie się, że kierunki założyłem z przodu :mrgreen: alleluja :!:
nic nie stanie Ci na drodze w rezaniu swojej wyczesanej audiczki <ok> i za to Ciebie lubię, choć Ciebie nie znam :lol: ;-) <piwo> (tylko nie uznajcie mnie za pedała :shock: :lol: )

anton

Niezla zawiecha

Post autor: anton » 11 sie 2008, 23:26

Niezle stoi z klina,jaka masz zawieche, ze tak siadl przod(ile cm sieadl przod).Kocham to niby normalny zwyklaczek,ale zawiecha dodala mu charakteru i pokazuje, ze nie byle kto jezdzi ta fura. Tylko maniak tuningu.Włóz dobra fele na rancie a bedzie cudo.Pozdro

Awatar użytkownika
PR23M3K
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B3
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 1.8 JN

Post autor: PR23M3K » 11 sie 2008, 23:36

na kazdego "tuningowca" wkoncu pada, ale tym sie nie ma co przejmowac, tylko robic przeglad i jezdzic dalej :mrgreen:

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 12 sie 2008, 00:15

zmień fele bo te nie nadają się , lusterka w kolor nadwozia będzie duuużo lepiej.

czerwone z żółtym ?? dość oryginalne połączenie :) Czy tylną kanapę też masz czerwoną??.

lampki tył fajniusie , zresztą US Japan sam w sobie jest ładne więc na każdym sedanie będzie to fajnie wygladać.

generalnie dużo plusów :) tak trzymaj brachu

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Krycha » 12 sie 2008, 00:20

Felgi dopiero takie założyłem i bardzo mi się podobają. teraz je trochę odnowie i będzie git.
Lusterka w kolor będą, ale to jak będę malował inne graty.

Przednie dwa stołki mam tylko czerwone, znaczy ciemno bordowe :-) dla mnie ważne, że są wygodne i w miarę trzymają.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Maciejaa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Maciejaa » 12 sie 2008, 00:26

hehe:D jak juz ci brat mowilem:D rysa na bani ( w dobrym znaczeniu ) i oczywiscie masa pomysłow:D zapodawaj foto:D

Awatar użytkownika
widmo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: widmo » 12 sie 2008, 04:58

duo pisze:bez dowodu też mozna jeździć
zapłacisz 20pln i śmigasz dalej
Tylko 20 PLN ?? tanio :-D rzekłbym ze promocja towarów i usług
duo pisze:pozdrawiam wszystkich policjantów z mojego miasta, panowie jeździłem, jeźdżę i będę jeździć na szerokich kołach, bez rejestracji z przodu, z jedną wycieraczką, tyłem us i Bóg wie co jeszcze mi przyjdzie do głowy, pomysłów mam jeszcze dużo, czapki wam z głów jeszcze nie raz pospadają .. aha i cieszcie się, że kierunki założyłem z przodu alleluja
co do policji to do nich raczej nic nie mam. szczerze powiem wole policję niż straż wiejską (miejską :-P )
z tego co wiem to szerokie koła moga być w aucie byle poza jego obrys nie wystawały. 1 wycieraczka ? nie spotkałem sie w krk zeby psy się do tego doczepiły :?:
a lampy US mi się podobają i to bardzo... są nieziemskie :-) ;-) :mrgreen: :lol: :shock:

znajomego psy z znaczkiem R zatrzymali i sie dowalili ze nie ma kierunków w błotnikach ... chyba nie wiedzieli ze takie auta były seryjne ... ale podziwiam ich za głupotę <ok>

Swoją drogą Audiczkę ma zrezaną pięknie. :shock: jestem pod wrażeniem. Ja u siebie dopiero zaczynam zabawę ... na razie jest Kiera od A4, niebawem bedzie klimatronic, boczki w skórze i pare innych gadzetów. Przymierzam sie powoli psychicznie i finansowo na zmiane silnika z 2.0 ABT na 1.8 ADR 8-)

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 12 sie 2008, 08:49

z tymi kierunkami to wiedzieli , że dzwonią , ale nie wiedzieli w jakim kościele .
Jest przepis który reguluje własnei posiadanie kierunków.
Mianowicie trzeba mieć kierunki z boku jeśli auto jesz szerszze niż XXX ( nie pamiętam ile) i nie posiada kierunków narożnie tylko do przodu .
Tak samo jest jak się ma hak trzeba mieć kierunki z boku ( tutaj też był jakiś warunek , ale również nie pamiętam)

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl