raczej przynies skrzynke browaru do garazu :mrgreen:gniado pisze:AUDI_A6 napisał/a:
Co radzicie?
na browar idź
te małe czarne plamki to nie zabrudzenia tylko wzery na feldze, tak jak pisales aby je usunac tzreba dlugooooo je trzec papierem, moze byc tak ze sa bardzo glebokie i nie beda chcialy zejsc, co do papieru to ja osobiscie 180 nie uzywam bo ciezko pozniej zatrzec takie sznyty, drobniejszym tez sie da tylko sie dluzej schodzi, ja nie schodze ponizej 240 jesli chodzi o reczna robote. zostaje ci trzec i tzrec az znikna, chyba ze zacznie sie robic dolek a one dalej beda to odpusc. Jesli nie usuniesz ich teraz to pozniej napewno nie znikna od drobniejszych papierow czy pasty.
Co do zabrudzenia felg od klockow o ktore golega wczesniej pytal to ja osobiscie polecam podjechac na myjnie niech spróbuja umyc to, uzywajac Karchera, goraca woda pod cisnieniem. Mozesz prubowac samemu jakimis srodkami do czyszczenia felg ale ciezko to schodzi, mze tez byc tak ze to zabrudzenie przezarlo sie przez lakier i aluminium pod nim sciemnialo wtedy to zostaja ci trzy opcje: 1odpuscic temat, 2polerka felg, 3malowanie felg.