[b3 1.6D] Pompka centralnego zamka - reanimacja ukladu
[b3 1.6D] Pompka centralnego zamka - reanimacja ukladu
Ostatnio zmieniony 01 paź 2012, 21:36 przez kula_sc, łącznie zmieniany 1 raz.
nie słysze żeby pracowała...
ale posprawdzam jeszcze dokładnie
[ Dodano: 2008-08-13, 14:48 ]
Sprawdziłem
wsadziłem bezpiecznik bo nie było go i działa
tylko że coś jest nie tak...
pompa od centralnego pracuje cały czas i działa tylko na 3 dzwi, nie otwierają się i nie zamykają tylne lewe dzwi.
czym może być to spowodowane??
ale posprawdzam jeszcze dokładnie
[ Dodano: 2008-08-13, 14:48 ]
Sprawdziłem
wsadziłem bezpiecznik bo nie było go i działa
tylko że coś jest nie tak...
pompa od centralnego pracuje cały czas i działa tylko na 3 dzwi, nie otwierają się i nie zamykają tylne lewe dzwi.
czym może być to spowodowane??
WOJTEK26, faktycznie słychać, że gdzieś przy tych dzwiach uchodzi powietrze...
teram mam takie pytanie jak sciągnąć tapicerke z dzwi?
znalazłem w sumie 4 śruby one poszły łatwo ale problem się pojawił przy pokrętle od szyby nie chce nic robić na siłe żeby nic nie zniszczyć.
a potem w gre wchodzi wymiana kawałka wężyka czy tylko jego uszczelnienie w jakiś sposób??
teram mam takie pytanie jak sciągnąć tapicerke z dzwi?
znalazłem w sumie 4 śruby one poszły łatwo ale problem się pojawił przy pokrętle od szyby nie chce nic robić na siłe żeby nic nie zniszczyć.
a potem w gre wchodzi wymiana kawałka wężyka czy tylko jego uszczelnienie w jakiś sposób??
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Masz w sumie 2 wkręty pod rączką, najpierw musisz odkręcić jeden wkręt, który trzeba jedną połówkę, potem ściągasz plastik z korbki pod plastikiem masz śrubkę która 3ma rączkę i jeszcze dwa małe wkręty z lewej i prawej strony u góry przy szybie na bocznej ściance tapicerki, jeśli syczy powietrze to możliwe że Ci spadł wężyk, jeśli rozbierzesz będziesz widział , można to uszczelnić, bądź dosztukować rurkę, Pozdrawiam
- Fighter001
- Forum Audi 80